Skocz do zawartości

wykrywacz za dolary

hubciu93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy warto by było zamówić taki wykrywacz
http://www.metaldetector.cc/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=535&gclid=CMKy27nbsZgCFRQB4wodKz3KUg
bo niby jakby przeliczyć jego cenę na złotówki to by się
opłacało. Jak myślicie? Tylko problem polega na tym, czy cena przesyłki nie podwyższyła by zbytnio ceny i nie wyszła by taka sama jak w kraju?
pozdrawiam
Napisano
Wszystko się zgadza kolego ,tylko dolicz do kosztów zakupu wykrywacza : 10% cła + 22% VAT .
Wysyłka wykrywacza z USA to około 50,00$ .
Ja miałem ostatnio przykrą przygodę bo oclili mi cewkę do wykrywacza za którą zapłaciłem 42,00$ + 27,00$ przesyłka !
Jakaś paranoja !
Dlatego powiedziałem sobie i sprawdziłem że jeśli już to kupuję w Anglii gdzie naprawdę trafiają się okazje mimo przelicznika funta . Masz przynajmniej gwarancję 0% wszelkich podatków i 0% cła.
No i w razie problemów taniej wysłać na naprawę gwarancyjną do Anglii niż do Stanów .

powodzenia

pytajnick
Napisano
jezeli kupisz od tej firmy to zapłacisz za przesyłke około 70 dolar plus cło. ja za cło zapłaciłem 150 euro jak zamawiałem plus 70 dolar przesyłka
Napisano
jak macie kogos w usa - sklep wysyła do kogos znajomego w usa, znajomy do polski wysyła paczke jakos sprzęt secon hand czyli uzywany i cło omijamy :))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie