manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 proszę o identyfikacje nie wiem co to jest pachnie mi wojskiem co wy na to prosze o identyfikacje
manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 ten po lewej ma coś ok 2,5 cm szerokości ten po prawej 4cm wysoki i 2cm szeroki pozdrawiam:)
manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 lewa stronazapomniałem dodać że ten po lewej to jakaś wytłoczka kolor chyba miedż lub brąz patyna na to wskazuje miał zapięcie ten po prawej z przodu to emalia kolor czerwień-wiśnia:)i chyba fiolet:)miał chyba zapicie moim zdaniem jest z brązu może mież lub zbliżony stop pozdrawiam i czekam na wiesci
manierka Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Napisano 24 Styczeń 2009 witam czy ktoś może powiedzieć cos więcej o SP - Szkoła Podchorążych - II RP no i o tej drógiej jakiejś plokietce czy niewiem co???
manierka Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Napisano 27 Styczeń 2009 odswierzam temat bo jeszcze nie wiem co to po prawej??
manierka Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Napisano 25 Styczeń 2009 witam w dalszym ciągu nie wiem co to jest koło tej szkoły podchorążych pozdr
manierka Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 to super cos podejrzewałem czy mozna ustalic z kąd pochodzi jakie miasto itp
manierka Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Napisano 28 Styczeń 2009 tez tak myślałem ale jest mało zdobiona coś mi tu pachnie wojem lub jakąś org paramilitarną ale na razie to nic bo nie ma analogii :)))
Pytanie
manierka
proszę o identyfikacje nie wiem co to jest pachnie mi wojskiem co wy na to prosze o identyfikacje
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.