Skocz do zawartości

Gwiazdy w Polsce za darmo?

lefa

Rekomendowane odpowiedzi

Lefa- to, że na forum pojawiają się śnurki do najróżniejszych artykułów ( mających lub i nie cokolwiek wspólnego z tematyką forum ) to jedno. To, że Ci to ( jak rozumiem i pochwalam ) przeszkadza- to drugie.
Ale po co w takim razie sam wstawiasz śnurek do tematu całkiem z innej bajki?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:15 19-01-2009

Dokładnie testuję forum.Zadałem sobie trochę trudu i poczytałem regulamin.Poza bla bla bla forum ma byc wolne od polityki i zaśmiecania.W zwiazku z czym był to test dla.....Modów.
Jak zauwazyłeś mam juz dwie żółte.Więc chciałem wiedziec czy bedzie trzecia czy w końcu Mody zaczna oczyszczac to forum z dzieci wklejających co popadnie(a choby post o Olewnikach, czy o biednych gwałconych niemrach).Według regulaminu jest to forum poszukiwaczy i odkrywców a co jest?

Lefa- nie myl pojęć i nie eksperymentuj. Wątek o ofiarach wojny ( patrz zgwałcone Niemki, Rosjanki, Polki, Chinki, ... ) jak najbardziej mieści się w konwencji forum. Wątek o Olewnikach tak sobie, ale ( przynajmniej na razie ) nie jest trollowaniem ). Wątek o gwiazdach i gwiazdeczkach nadaje się co najwyżej do usunięcia.

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie