Maniek7_2006 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Impreza ma zostać sfinansowana z budżetu państwa."wcale nie za darmo, bo z naszych podatków:PPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Lefa- to, że na forum pojawiają się śnurki do najróżniejszych artykułów ( mających lub i nie cokolwiek wspólnego z tematyką forum ) to jedno. To, że Ci to ( jak rozumiem i pochwalam ) przeszkadza- to drugie. Ale po co w takim razie sam wstawiasz śnurek do tematu całkiem z innej bajki?_________________TESTujesz forum?Sprawdzam ile literek się zmieści w Twoim poście :DTo patrz na zegarek, jak piszesz. Bałagan się robi.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:15 19-01-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lefa Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2009 Dokładnie testuję forum.Zadałem sobie trochę trudu i poczytałem regulamin.Poza bla bla bla forum ma byc wolne od polityki i zaśmiecania.W zwiazku z czym był to test dla.....Modów.Jak zauwazyłeś mam juz dwie żółte.Więc chciałem wiedziec czy bedzie trzecia czy w końcu Mody zaczna oczyszczac to forum z dzieci wklejających co popadnie(a choby post o Olewnikach, czy o biednych gwałconych niemrach).Według regulaminu jest to forum poszukiwaczy i odkrywców a co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Lefa- nie myl pojęć i nie eksperymentuj. Wątek o ofiarach wojny ( patrz zgwałcone Niemki, Rosjanki, Polki, Chinki, ... ) jak najbardziej mieści się w konwencji forum. Wątek o Olewnikach tak sobie, ale ( przynajmniej na razie ) nie jest trollowaniem ). Wątek o gwiazdach i gwiazdeczkach nadaje się co najwyżej do usunięcia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 narazie to nie pudelek ale jak widac staraja sie coniektorzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Więc chciałem wiedziec czy bedzie trzecia czy w końcu Mody zaczna oczyszczac to forum z dzieci wklejających co popadnie"Dzieciaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.