MarcinF Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 Czarno białe zdjęcie zrobiono podczas kapitulacji stolicy. Znalazłem je u Sławomira Wucyny „Fall Weis”. Co to jest za broń na ramieniu niemieckiego żandarma?
Grzesio Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 Ojojoj, cóż to była przed laty za dyskusja na temat tego zdjęcia... Ileż teorii i domysłów - a koniec końców, po zamieszczeniu innej kopii, okazało się, że to wyretuszowany pistolet maszynowy.PzdrGrzesiu
MarcinF Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 Spodziewałem się retuszu, ale nie byłem pewien. Jaki to pm?
Grzesio Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Cud, się znalazło:http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=60703#61632:-)PzdrGrzesiu
Pytanie
MarcinF
Czarno białe zdjęcie zrobiono podczas kapitulacji stolicy. Znalazłem je u Sławomira Wucyny „Fall Weis”. Co to jest za broń na ramieniu niemieckiego żandarma?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.