tadeks6 Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2009 jak w temacie.. Zdjęcia waszych odkryć PULSAREM 4... A także komentarze na temat tego sprzętu. Daż Dół tadeks6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2009 No co jest?????? żamieszczajcie te foty!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Powod-mało ludzi z nim biega i na foty nie ma zbytnio co liczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matias_o Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Fanty gównie zależą od miejscówki i operatora wykrywki, choć detektor też ma znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 ja od roku nic nie wykopałem, a w listopadzie łuski od MOSIna POWIERCONE nawet były i było napisane że pod ustawe nie podlatuje, a tak to nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2009 Witam. Maxim026 jeśli biegasz z nim od roku, i nic konkretnego nie trafiłeś, to słaby z ciebie odkrywca". Sprzęt jest jak najbardziej godny polecenia,zasięg ma konkretny...Ja nim fanty trzepie jaktrzeba, tylko cyfrówki nie mam. Skoro nikt nie wstawia fotek to zamykam wątek!!!!!!! Daż Dół tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 15 Styczeń 2009 Share Napisano 15 Styczeń 2009 Oświećcie mnie ale Pulsar jest chyba zrobiony na bazie Jabla. Cewka na pewno jest taka jak w moim Jablu bo mam go od tego sprzedawcy. Z resztą chyba nie tylko ja w tym wątku ;)Fanty wyłowione Jablem już były. Mój Jabel nie zna pojęcia moneta" czy kulka szrapnelowa". Zwrócił się jednak z około 4-krotną nawiązką. Znalazłem nim też pierwszą w życiu klamrę (Austro-Węgry), a sami rozumiecie jaki to sentyment :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 15 Styczeń 2009 Share Napisano 15 Styczeń 2009 Kolego tadeks6 nikt tu nie piszę że ta wykrywka jest lipna i się nie pisze że ktoś jest słabym odkrywcą po prostu nie wszyscy mają takie zczęście" do fantów jak ty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 15 Styczeń 2009 Share Napisano 15 Styczeń 2009 Ja z pulsarem byłem raz i wyskoczyła lotka od mozdzierza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 15 Styczeń 2009 Share Napisano 15 Styczeń 2009 ja nawet niewiem jak ten PULSAR wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 16 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2009 Ok nikogo nie chciałem obrazić. Ja trafiłem nim kilka monegtek 50 groszy 1923, 10 reichfennig 1940, a ostatnio na carskich pozycjach sakiewke z zawartością .3* 1 kopiejka, 10* 1/2 kopiejki i 2* 3 kopiejki. Więc monetki jak najbardziej się trafiają. Daż Dół tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 Jak na moj gust to PULSAR to kolejna PI w stylu proscanPI, gerber, nowak, sandbanks (czy jakos tak), kret itp. Te wykrywki sie niczym nie róznia, jedynie nazwa i kosmetyka. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 Tak oto wygląda P 4 biegam znim 3lata to tylko PI bez dyskryminacji i rozróżniania jest trochę lżejszy od jabla i bardziej poręczny jak na swoją klasę PI bardzo dobry sprzęt,a fancoirów to nim sporrroo wyciagnołem.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 23:10 19-01-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 MADSEN 1924 z piaseczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 był głęboko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 trochę rupieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 flacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 silnik od panzera z ostatniego wypadu przed zamarznięciem to na pożegnanie sezonu hehe... a kilka szrapnelówek o dziwo też wyciągnołem monetki niestety żadnej ale do nich są inne wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 m 71 i wiele wiele innych fantów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2009 Nie no Pięknie!!!!!! Ten twój P4 wygląda całkien tak samo jak mój pulsar.., Jednak PI potrafi(-; Byle więcej takich fantów..! Daż Dół tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 18 Styczeń 2009 Share Napisano 18 Styczeń 2009 Biegasz z nim 3 lata ? Wtedy jeszcze nie było Pulsar 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2009 Witam. Lis123 Co wyryłeś z tego dołka na pierwszej fotce??????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahins Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Naganiacze:)Ale...każdy musi z czegoś żyć!Pozdrawiam_________________Qui quaerit,invenit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 19 Styczeń 2009 Share Napisano 19 Styczeń 2009 Tak WALKER masz rację tego lata to będzie trzeci sezon jak z nim chdzę,a co do naganiania to nie każdego stać na garretta gti 2500 był temat więc dałem pare fotek < jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma > żadne naganianie.A co do dołka to moja słodka tajemnica oczywiście został zasypany z powrotam pozdrowionka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.