Skocz do zawartości

Wasze odkrycia PULSAREM 4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Maxim026 jeśli biegasz z nim od roku, i nic konkretnego nie trafiłeś, to słaby z ciebie odkrywca". Sprzęt jest jak najbardziej godny polecenia,zasięg ma konkretny...Ja nim fanty trzepie jaktrzeba, tylko cyfrówki nie mam. Skoro nikt nie wstawia fotek to zamykam wątek!!!!!!! Daż Dół tadeks6.

Oświećcie mnie ale Pulsar jest chyba zrobiony na bazie Jabla. Cewka na pewno jest taka jak w moim Jablu bo mam go od tego sprzedawcy. Z resztą chyba nie tylko ja w tym wątku ;)
Fanty wyłowione Jablem już były. Mój Jabel nie zna pojęcia moneta" czy kulka szrapnelowa". Zwrócił się jednak z około 4-krotną nawiązką. Znalazłem nim też pierwszą w życiu klamrę (Austro-Węgry), a sami rozumiecie jaki to sentyment :)

Ok nikogo nie chciałem obrazić. Ja trafiłem nim kilka monegtek 50 groszy 1923, 10 reichfennig 1940, a ostatnio na carskich pozycjach sakiewke z zawartością .3* 1 kopiejka, 10* 1/2 kopiejki i 2* 3 kopiejki. Więc monetki jak najbardziej się trafiają. Daż Dół tadeks6.

Tak oto wygląda P 4 biegam znim 3lata to tylko PI bez dyskryminacji i rozróżniania jest trochę lżejszy od jabla i bardziej poręczny jak na swoją klasę PI bardzo dobry sprzęt,a fancoirów to nim sporrroo wyciagnołem.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 23:10 19-01-2009

Tak WALKER masz rację tego lata to będzie trzeci sezon jak z nim chdzę,a co do naganiania to nie każdego stać na garretta gti 2500 był temat więc dałem pare fotek < jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma > żadne naganianie.A co do dołka to moja słodka tajemnica oczywiście został zasypany z powrotam pozdrowionka .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie