Skocz do zawartości
  • 0

sygnet niemiecki do id!!

HASAG40

Pytanie

Napisano

witam!wpadl mi w rece ostatnio taki midziany sygnet niemiecki wiem ze to korpus afrykanski ale czy to jest oryginal?poniewaz nie mam zadnych konkretnych podejzen co do tego sygnetu w necie takich kopi nie widzialem tylko cos niedbale wykonany ten napis moze kantynowiec ale czy tak niedbale wykonywano te sygnety?prosze o opinie i info.na temat tego sygnetu!!

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
temat tego sygnetu widze juz wyczerpany szkoda ze nic sie nie dowiedzialem bo zawsze jakis debil sie znajdzie co szuka dziory w calym i nie rozumiem nawet o co mu chodzi oczywiscie mowa tu o co niektorych forumowiczach! a cala reszte pozdrawiam.
Napisano
Wpadł w moje ręce". To nie meteoryt. Napisz uczciwie. W ch.. walisz? Qrna co za ludzie. Z koscioła mu meczet zrobiłem i dalej niezadowolony. Może oczyścic i mam Ci próbę nabić?
Napisano
jak jestes taki tempy ze nie rozumiesz znaczenia co niektorych slow(metafora) to mogles nie pisac lepiej juz nic!a probe to sobie na czole nabij!!pozdrawiam
Napisano
Pomijam debila" milczeniem. Ortografy również. I wyjaśnienie że kościół to nie kościół, a identyfikacja to nie allegro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie