wrzochu Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 Znalazłem starą fotografie . Nie wiem z jakiego jest okresu i żołnieży jakiego kraju przedztawia prsze o pomoc , zdjęcie jest orginalnie przyklejone na tekturce . Pod foto widnieje napis : H.M.Iparable " a niżej Mockba bapsapckwa bopoma "
wrzochu Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 w tym drugim napisie mogłem się troche pomylić wkońcu literkisą malutkie a fotka nie jest w najleprzym stanie
wrzochu Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 a jeśli chodzi o klamry to nie mają żadnych wzorów.
wrzochu Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 chociaż pomoglibyście zidentyfikować jakiego kraju to żolnieże
8total4 Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 sa to zolnierze rosyjscy napewno sprzed czerwonej rewolucji, a zapewne sprzed lub z czasu IWŚ.klamry ktore posiadaja moga nalezec do piechoty, artylerii lub saperów (nie widać szczegółów tylko zarysy orła)pozdrawiam!
8total4 Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 daj lepszy skan, wydaje się jak by były mosiężne z orłem.pozdro!
Pytanie
wrzochu
Znalazłem starą fotografie . Nie wiem z jakiego jest okresu i żołnieży jakiego kraju przedztawia prsze o pomoc , zdjęcie jest orginalnie przyklejone na tekturce . Pod foto widnieje napis : H.M.Iparable " a niżej Mockba bapsapckwa bopoma "
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.