Lindenhof Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 witam. mam prosbe. moze ktos z forumowiczow posiada wiedze w tym temacie i moglby chociaz w przyblizeniu podac wiek tej klamerki. dzieki i pozdrawiam...
8total4 Napisano 10 Styczeń 2009 Napisano 10 Styczeń 2009 klamerka z wplywow zachodnich (glownie Prusy) jakie wymiary ?wygląda na przełom XVIII i XIXw.pozdro!
Lindenhof Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 wymiary 3,7 x 4,9 - a trafiona rzeczywiscie na terenie Prus. i chyba wykonana z mosiadzu? poniewaz w dwoch miejscach wytarl sie ciemny nalot, patyna i wlazi zolte... za wszelkie info serdecznie dziekuje i pozdrawiam...
Lindenhof Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Napisano 10 Styczeń 2009 witam. mam prosbe. moze ktos z forumowiczow posiada wiedze w tym temacie i moglby chociaz w przyblizeniu podac wiek tej klamerki. dzieki i pozdrawiam...
Pytanie
Lindenhof
witam. mam prosbe. moze ktos z forumowiczow posiada wiedze w tym temacie i moglby chociaz w przyblizeniu podac wiek tej klamerki. dzieki i pozdrawiam...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.