Skocz do zawartości
  • 0

żabka do id.

max.p

Pytanie

Napisano

Witam.
Mam do identyfikacji żabke, brakuje jej chyba trzymania do pasa. Ojciec mówił o tym, że jest to żabka do kordzika SSmańskiego (który ktoś ukradł razem z niemickim hełmem policii, pozostała tylko żabka)mam jednak co do tego wątpliwości.Proszę o pomoc.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Środek do konserwacji skóry Cire 213 produkcji francuskiej- to najlepiej. Z braku laku spryskaj balistolem. Obydwa środki wchłaniają się dobrze jeśli po nasączeniu przedmiot pomiędlimy" z początku delikatnie, potem śmielej.
Pozdrawiam
Napisano

Witam.
Mam do identyfikacji żabke, brakuje jej chyba trzymania do pasa. Ojciec mówił o tym, że jest to żabka do kordzika SSmańskiego (który ktoś ukradł razem z niemickim hełmem policii, pozostała tylko żabka)mam jednak co do tego wątpliwości.Proszę o pomoc.

Napisano
Witam Ja tam dostrzegam sygnaturę RZM czy tylko mi się wydaje? Jeśli jest tam taka sygnatura to całkiem możliwe ,że to od kordzika ss

pzdr
Napisano
mam też proźbę http://www.odkrywca.pl/popkrowiec-do-id-,646044.html#646044
wiem już do czego służył ten pokrowiec, ale chciał bym się dowiedziedzieć czy to częste znalezisko i prosić w miarę morzliwości o zdjęcia spadochronu z bombą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie