Skocz do zawartości

Jak zmienić opis w dziale . Poznajmy się ?

PUMA1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam pytanie jak zmienić dane w swoim profilu w dziale poznajmy się chodzi mi o to że zmienił mi się e-mail i oczywiście sprzęt i chciał bym to skorygować lecz nie wiem jak to zrobić . Prosze o podpowiedzi.
Napisano
Chciał bym po prostu wejśc na swój profil w dziale poznajmy się i zmienić e-mail i dane dotyczące sprzętu. Nie wiem jak to zrobić i nie chce dodawać nowego profilu jako inny użytkownik bo to bez sensu .
Napisano
Dodałem ten temat bo myśle że większość z nas ma taki dylemat po co mamy zakładąc nowy profil w dziale poznajmy się jesli np jesli ktoś zmienił miejsce zamieszkania . Fajnie by było jesli była by możliwość korygowania danych osobowych .
Napisano
Z tego co pamiętam to trzeba się zgłosić do moderatora i on zmieni to co trzeba. Też jestem za tym żeby była możliwość edycji swoich danych.
Pozdrawiam w nowym roku
Napisano
Zacytuję to co każdy widzi dodając swój wpis.

Uwaga!!! Zanim dodasz wpis, zastanów się. Rolą tego działu jest pomoc w odszukaniu w Twoich okolicach ludzi o podobnych zainteresowaniach.
Postaraj się jak najdokładniej określić swoje zainteresowania, w czym można się do Ciebie zwrócić o pomoc, w jakim temacie czujesz się najlepiej, jakim sprzętem dysponujesz.

Możesz również zamieścić swoje zdjęcie lub inną grafikę.

Nie ma możliwości bezpośredniej edycji dokonanego wpisu, jeżeli chcesz coś poprawić napisz odkrywca@odkrywca-online.com "

Najlepszą metodą jest dodanie nowego wpisu i informacja do administratora o usunięciu poprzedniego.

Z zasady nie miało być powiązania między forum, serwisem a różnymi działami. Kiedy serwis ruszał wiele lat temu słuszną zasadą było Im mniej piszesz o sobie tym krócej Cie potem przesłuchują :)"

Aktualnie czasy się zmieniły i będziemy serwis bardziej społecznościować" czyli będzie jeden profil nadal bez wymaganych zbędnych danych jednak umożliwiający samodzielną edycję swoich wpisów w dziale Poznajmy się, ogłoszeniach, możliwość zarządzania swoim profilem, własnych galerii itp itd.

Niestety cierpliwości, nowy serwis cały czas się pisze"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie