micha.epler84 Napisano 30 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2008 Prosze wszystkich użytkowników forum o zamieszczania tytyułów oraz nawet i samych tekstów piesni,piosenek odziałów Wojska Polskiego z okresu II wojny swiatowej,tych bardziej znanych jak i tych mniej oraz dzielenia sie informacjami na ich temat.z góry dziekuje i pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha.epler84 Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2009 ...trochę nikłe zainteresowanie.To może sprecyzuje.Interesuja mnie szczogólnie piesni,piosenki odziałów PSZ na Zachodzie.Moze zna ktoś takowe lub pozycje ksiązkowe?Osobiscie znam te najpopularniejsze jak Czerwone maki",czy Pierwsza Pancerna" i Brygada Karpacka". moje gg 4610817 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Był już taki temat, poszukaj w wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha.epler84 Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2009 Wyszukiwałem,ale jesli chodzi o PSZ na Zachodzie to uzyskałem mało informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Płynie płynie Oka jak Wisła szeroka,ale to zachodnia będzie dopiero jak z Władywostoku popłynie-żartuję mam osobiście taki zbiór pieśni partyzanckich wydanych podczas stanu wojennego z terenów zamojszczyzny.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micha.epler84 Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2009 Jestem Ogromnie wdzieczny Jacek.Ant.,wielkie dzieki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.