korea18 Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 Siema mamy fajne miejscówki z kumplem a nie mamy auta wszedzie jeżdimy skuterem mozemy ustawić sie na wypad jakiś jestem żadko na necie dlatego podam nr od niedawna latam i mam fajne znalezisko już, kontakt tel 725081564 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 skąd jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Może najpierw napisz gdzie chcesz jeździć oraz skąd jesteś.Telepatycznie to raczej ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 A ja wiem skąd On jest;)Patrz nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
granatnik87 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 tora! tora! tora! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Granatnik może ty jesteś tora tora ja jestem z Grudziądza nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 Moge iśc szukac (pomorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.