micholek Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 Witam,Mam do Was prośbę o udzielenie informacji gdzie kupujecie wieszaki (i jakie) do eksponowania kolekcji na ścianach. Ostanio przeszukałem wiele różnych rozwiązań i mam z tym spory problem. Chcę aby było to coś efektownego (jednocześnie nie dominującego), bezpiecznego i w miarę trwałego. Mam dylemat jeśli chodzi o materiał - drewno czy metal. posiadam trochę kordzików, bagnetów i dwie zdezelowane dubeltówki. Dzięki z góry za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 16 Luty 2009 Share Napisano 16 Luty 2009 allezlo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 17 Luty 2009 Share Napisano 17 Luty 2009 Adam Słodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magius28 Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 Nie rozumiem po co sobie życie utrudniać jakimiś specjalnymi koncepcjami, gwoździe (ew. kołki w zależności od rodzaju ściany), jak najcieńszy, ale mocny drut najlepiej matowy i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Tutaj sporo ich wisi.http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=138095#764495 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.