piotr777 Napisano 25 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2009 ensiferum3 moim zdaniem ta saperka też się nie nadaje miałem taką i cóż mogę powiedzieć bardzo słaby pierścień pokazał bym wam foto jak wygląda po paru wypadach ale poszła już na złom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 a moje pole bitwy nadal zamarznięte... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 ...w lesie trochę cieplej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 i coś tu mi kopie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 ... namierzanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 to tylko dziki ryły :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 przynajmniej można sobie było spokojnie po bagnach pochodzić.. co tu robić... mam urlop do szesnastego :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 W najbliższy weekend ma byc ocieplenie nawet do 10 stopni C - przynajmniej tak zapowiadali w dzisiejszej pogodzie telewizyjnej. Moja Cibola i kanarek czekają gotowe w garażu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st szeregowy Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 w okolicy draska pom też da się kopać ale w lesie w lub gęstej trawie tam ziemia nie jest tak zmarznięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 ze wschodu...jak widać warsztat odpowiedni - Estonia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 w tej dolinie odbywała się walka o pewną miejscowość :) IIWŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 wszystko zamarznięte więc można sobie połazić :) kiedyś leżał tu złom z wojny po prostu zarośnięty trawą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 w innej porze roku bym tu nie wszedł:) kwaśne bagnisko... mało pewnie z fantów pozostało... może mi z nudów odbije i neodymem po strumykach pociągam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 12 Marzec 2009 Autor Share Napisano 12 Marzec 2009 i znowu śnieg cholera i plany poszły na marne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Po kilku dniach wiosennej pogody w Kieleckiem znów powrót zimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 w Częstochowie rano był, teraz już śladu po nim nie ma :)w weekendzik okopy czekają, nie ma to tamto.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.