festunguben Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Piździ i gwiździ, odciski od kopania w zamarzniętej ziemi...ale co tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 Byłem dzisiaj i powiem tak myślałem że będzie gorzej a tu i w lesie i na poletku daje rade, do tego ognisko, herbatka z malinami, prądem i jazda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 A ja musze odpuścić bo Mój jabel nie wytrzymuje a szkoda :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Przedwczoraj walczyłem z zamarznietą ziemią z pól godziny jeden dołek ryłem. Spociłem się przy tym wiatr mi mokry kark tak owiewał, że zesztywniał... Zawinąlem sie do domu, gorąca herbatka i przyjacielek komputerek musiały mi wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Kto dziś biegał? Nadal tak zimno o poranku??? ;-) Dziś ma być -18 brrrrr.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 No i mnie przytrzymało w domu bo śniegu jest za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 ja w robocie ale jak zeszłej zimy sprobuje w ta sobote chociaż po takich minusach to sie użycia kilofu spodziewam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Dzis nawet rzeki są zamarznięte a piasek jak skała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron1807 Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 kopię łuski i rok temu przez mróz zamiast zabrać okazy do domu to pogiąłem saperką,ziemia jak skała i ciężko je wydłubać:)więc niestety musiałem odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 Już dajcie spokój przecież wiadomo że jak tem. spada poniżej 20 stopni to raczej bez kilofa nie podchodz więc chyba pozostaje nam tylko czekać na odwilż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 W czwartek ma byc ocieplenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 5 Styczeń 2009 Share Napisano 5 Styczeń 2009 No nawet jeśli będzie to i tak by musialo być powyżej zera i to sporo żeby ziemia odpuścila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archer125 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 snieg i mroz za oknem i chyba szybko w teren ze sprzetem nie bedzie mozna ruszyc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 według pogodynki z TVN24 w weekend ma być na + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 I co z tego myślisz że po takich mrozach nawet jak bedzie na plusie ziemia od razu odpuści tym bardziej pod tą warstwą śniegu nie licz na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archer125 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Najlepiej zeby popadał deszcz ipare stopni musialo byc na plusie wtedy snieg i zamarznieta ziemia szybko puszcza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Chyba jednak nie ma co się za bardzo napalać na tą odwilż. Lepiej w domu mapy studiować, kasę odkładać i czekać na poważne kilku dniowe ocieplenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Mi akumulatory szybko się rozładowują jak jest zimno.A co do mrozów: oby kleszcze itp świństwa wymroźiło!Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2009 Racja niech pomrozi troszkę chociaż robali mniej będzie...Ale osobiście wolał bym żeby było na plusie bo tęsknie za lasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 już niedługo może pośmigamy ociepla sie:-))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 Kto wie jaka pogoda na sobotę zapowiadana? Jakieś grubsze ocieplenie powyżej zera się szykuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2009 Nawet gdyby to i tak ziemia nie puści……. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 9 Styczeń 2009 Share Napisano 9 Styczeń 2009 A jak teraz w lesie sosnowym? Kopie się coś? Czy odpuścić sobie na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 panowie nie jest już tak źle. Dzisiaj w nocy u mnie tylko -2 i zimowe zboże na polach przez śnieg się wybija, więc jest nadzieja.pozdrawiam wszystkich stęsknionych kopania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bandzior26 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 U mnie w Mazowieckim miejscami w lesie ziemia trzyma bardzo mocno choć trafiają się placki miękkiej jak masło ziemi. Na polu narazie nie do ruszenia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.