Skocz do zawartości

Zima kto rezygnuje?

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Byłem dzisiaj i powiem tak myślałem że będzie gorzej a tu i w lesie i na poletku daje rade, do tego ognisko, herbatka z malinami, prądem i jazda :)
Napisano
Przedwczoraj walczyłem z zamarznietą ziemią z pól godziny jeden dołek ryłem. Spociłem się przy tym wiatr mi mokry kark tak owiewał, że zesztywniał... Zawinąlem sie do domu, gorąca herbatka i przyjacielek komputerek musiały mi wystarczyć.
Napisano
kopię łuski i rok temu przez mróz zamiast zabrać okazy do domu to pogiąłem saperką,ziemia jak skała i ciężko je wydłubać:)więc niestety musiałem odpuścić.
Napisano
Już dajcie spokój przecież wiadomo że jak tem. spada poniżej 20 stopni to raczej bez kilofa nie podchodz więc chyba pozostaje nam tylko czekać na odwilż
Napisano
panowie nie jest już tak źle. Dzisiaj w nocy u mnie tylko -2 i zimowe zboże na polach przez śnieg się wybija, więc jest nadzieja.
pozdrawiam wszystkich stęsknionych kopania.
Napisano
U mnie w Mazowieckim miejscami w lesie ziemia trzyma bardzo mocno choć trafiają się placki miękkiej jak masło ziemi. Na polu narazie nie do ruszenia.Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie