puchaś Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Napisano 16 Grudzień 2008 Przeglądając ogłoszenia natknąłem się na coś takiego, nie wiedziałem, że można sprzedawać takie rzeczy, bo np. na ALL zaraz usuwają:) Może to policyjna prowokacja na forum???:)Pzdr
michal1514 Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 nowłaśnie też widziałem to ogłoszenie i sam byłem zdziwiony
Swiety82 Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 a gdzie jest w Polsce komórka policji do ścigania takich deko"? Jest jedna na kraj czy ma oddziały?
puchaś Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Napisano 16 Grudzień 2008 eee wszędzie?, bo u nas nawet jak będzie pocięta, przetopiona tak że nie będzie przypominać broni to i tak nią będzie, a nawet jak masz papiery CLK to i tak nie możesz tego trzymać, bo musisz mieć pozwolenie kolekcjonerskie, a nawet mając takie pozwolenie też możesz mieć problemy, a więc kółko się zamyka:)Pzdr
Swiety82 Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 Nie o to mi chodzi. Po IP można dojść miasta, jeśli przypuszczamy że np. Wrocław, to pewnie podpucha. Bo chyba tam ma siedzibę ten wydział. A że zwijają Cię miejscowi to fakt.
puchaś Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Napisano 16 Grudzień 2008 aaa nie skumałem, mi się wydaje (podobnie na all) że jeżeli aukcja trwa do końca jak jest tam coś w całości, a szczególnie magazyn deko, to na bank podpucha, bo jest to przedmiot prawnie zabroniony i zazwyczaj większość aukcji usuwają, ale mogą też wszystkiego nie ogarnąć.Pzdr
FAGIL Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 panowie jak czytam wasze posty to sie zastanawiam czy wy jestescie normalni na kazdym zlocie czy gieldzie militari jest to normalne w Polsce nic nie wolno a zyc trzeba przez takie pytania zmuszacie innych co maja to gleboko do jakis dzialan a pozniej informujecie ze kogos zlapali z bronom przecieta na polowe i pospawana do kupy pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.