Skocz do zawartości

co kupić do 2000,

ptrc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam

Mam pytanie do doświadczonych poszukiwaczy. Chcę kupić sprzęt w granicach 2000 zł. Co polecacie? Pożyczyłem w sobotę wykrywacz i wypuściłem sie w moje okoliczne pola. Znalazłem od cholery monet, plomb, guzików, jakąś broszkę i inne cuda. Zapaliłem się jak małe dziecko. CO KUPIĆ ?!

pzdr
Napisano
A ja zaproponuje to co mam czyli Minelaba quattro mp, oczywiscie uzywanego. A polecam go dlatego bo jest bardzo latwy w obsuldze i bardzo skuteczny.

Pozdrawiam!
Napisano
Witam.

A jaki to wykrywacz sobie pożyczyłeś? Skoro znalazłeś monet od cholery" to może najlepiej będzie jak kupisz ten sam bo najwyraźniej do siebie pasujecie:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Używałem Minelaba Explorer SE. Zastanawiam sie jednak nad kupnem Xterra 70 ... czy bardzo sie różnią? Bo cena Explorera SE jest duzo wyższa ...ale jak z osiągami?

pzdr
Napisano
Jesli nie masz kasy na Explorera to kup uzywane quattro. Quattro to uproszczona wersja Ex. To te same osiagi i zasieg (moze Ex jest troche czulszy) a kosztuje mniej (uzywany juz tak za 1800zl jest dostepny).

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie