Skocz do zawartości

moje znaleziska - Bartass11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

No i masz rację bo i moim zdaniem z kopania na plaży jest dużo frajdy.Nie pojmuję natomiast tylu ironiczno-naśmiewającyh wypowiedzi w tym temacie(chyba to klasyczne polskie dopierd...enie bliźniemu).
Po pierwsze szukając na plaży nie łamie się chorego prawa obowiązującego w naszym popiepszonym kraju i można delektować się samym POSZUKIWANIEM.
Po drugie na całym świecie jest mnóstwo amatorów kopania na plaży i widać ich na różnego rodzaju forach netowych dla kopaczy (pierwszy z brzegu przykład http://www.findmall.com/list.php?26 )
ale nigdy nie widziałem, żeby ktoś wyszydzał znajdki innego użytkownika, choćby był to tylko resorowiec, a zdjęcia drobniaków z plaży i biżuteria to najczęstszy typ foty na tych forach.
Po trzecie uważam plażę za najlepszy poligon do dobrego poznania wykrywacza i sam po zakupie nowego wykrywacza spędzam z nim kilkanaście godzin na plaży dla dobrego opanowania (a kilka wykrywek już miałem w rękach).
Po czwarte drobniaki zawsze wystarczają conajmniej na browara, a czasami na coś więcej ( ja w poprzednim sezonie po dziewięciu 3-godzinnych spacerach nad Bałtykiem miałem 464,20 PLN).
Po piąte najbardziej przerażające dla mnie teksty o zwracaniu się wykrywki" pochodzą prawdopodobnie od amatorów opchniecia wszystkiego co im z ziemi wyskoczy, byle za jak największą kasę, nie dociekając nawet co to jest.
I po szóste nikt nikogo nie zmusza do klikania w temat bartassa11.
A na koniec z pozdrowieniami fotka kilku moich znajdek z plaży.

Skoro tak Wam nie pasuje oglądać tych fantów to po co wchodzicie na ten temat? I jeszcze robicie dym... Ale nie martwcie się, będę tak samo uparcie jak Wy wchodzić na ten wątek i rozdawać kartoniki :D dzisiaj tylko jeden... No ale do wieczora jeszcze daleko...

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie