bandurka1945 Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 Witam wpadło mi ostatnio coś takiego czyżby to było etui na nieśmiertelnik jeśli tak to kto tego używał a jak nie to co to jest z góry dzięki:)
bandurka1945 Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 dzięki za wszelkie info pozdrawiam
krystian-szabla Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 hej:) no mozliwe ale raczej nie niemieckie
boyen75 Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 Witam ,potrzebuje wymiary niemieckiej torebki na niesmiertelnik, moze ktos z Was posiada oryginał.Interesuje mnie szerokość , głębokość kieszonki oraz wymiar całej torebki z otwartą klapką. Chce to zrobić dobrze wiec ideałem byłoby znać rozmieszczenie dziurek od krawędzi.Pozdrawiam.
Pytanie
bandurka1945
Witam wpadło mi ostatnio coś takiego czyżby to było etui na nieśmiertelnik jeśli tak to kto tego używał a jak nie to co to jest z góry dzięki:)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.