Skocz do zawartości

Księgarnia odkrywcy

Anielskooki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W tym wątku chciałbym wyrazić swój smutek i niezadowolenie z usług świadczonych przez księgarnie odkrywcy.Ja rozumiem że to nie jest zwykły sklep w którym interesy załatwia się od ręki.wiadomo wszystko musi potrwać.Zamówienie,kontakt z klientem, przelew ,wysyłka... No rozumiem tydzień, dwa. Ale nie dwa miesiące! I było by fajnie nie zamieszczać w ofercie rzeczy ,których sie nie posiada.
Może następnym razem będzie lepiej,jeśli będzie następny raz.
Napisano
ja mam ten sam problem co kolega Anielskooki. Czekam 2 miesiące na odzew ze strony odkrywcy. Z mojego zamówienia 2 książki nie były dostępne (skoro nie są dostępne to powinna być informacja na stronie). Wysyłam zapytania mailem co się dzieje z moim zamówieniem ale cały czas jest cisza....
Napisano
Ja ostatni raz jak zamawiałem dostałem po 2-ch tygodniach niecałych.

Jak nie chcecie takich sytuacji, to łaskawie wyślijcie przed kupnem maila z zapytaniem czy pozycja jest aktualnie w sprzedaży. Ja tak robię zawsze-wszystko uzgadniam mailowo wcześniej, i jeszcze ani razu nie miałem żadnej wtopy".
Napisano
Swiety82 jeśli nie ma informacji o niedostępności to sprawa jest jasna że posiadają na magazynie wybrany tytuł. Pisanie takiego maila powinno być zbędne natomiast na przyszłość zrobie tak jak ty. Upewnie się, że moje wybrane tytuły są dostępne.

pozdrawiam
Ejo
Napisano
Nie chce być nikogo adwokatem ale z tego co wiem tutaj zawiódł czynnik ludzki. A dokładniej pracownik księgarni odpowiedzialny za wysyłki. Okazało się że wiele osób nie otrzymało swoich zamówień mimo że książki leżą fizycznie na półkach.
Aktualnie trwa sprawdzanie wszystkich zamówień z okresu ostatnich miesięcy :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie