draven85 Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Napisano 12 Grudzień 2008 WitamJadąc niedawno trójmiejską skm miałem okazję podsłuchać opowieści faceta, który twierdził , że jego znajomi robiąc remont jakiegoś budynku na Świętojańskiej , w podłodze znaleźli niemieckie monety (niby jeden z nich wiedział w czym rzecz zabrał wszystkie , niby wartość jednej to ok 20 tys. zł). Słyszał ktoś o takiej sytuacji? Jaka moneta może być tyle warta? pozdrawiam :)
traper6 Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 20 koła za blaszkę to wcale nie jest aż tak bardzo dużo (no, mało to też nie jest ).http://www.emonety.pl/page/cenowe-rekordy-w-polskiej-numizmatyce-p608.htmlZapewniam Cię że na świecie są monety jeszcze droższe od tej w podanym linku.
woytas Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 maz kuzynki slyszal od sasiada o skarbie znalezionym w Srodzie Slaskiej na wysypisku...A potem zamkneli pol Srody slaskie w zwiazku z ta sprawa lacznie z tym sasiadem - kuzyn byl na tyle inteligentny, ze nie dal sie wrobic w poszukiwania" :>
martian. Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 Kurcze a ja takie jak te z linku trzy znalazłem, tylko w lepszym stanie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.