Skocz do zawartości

Problem z Forum

szajka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie mogę powiekszyć zdjeć mam blad wczytywania strony :
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem odkrywca.pl:81. problem u mnie ? czy na serwerze
Napisano
To wynik działania dodatków do przeglądarek lub antywirusów" w systemie, obrazki były chwilowo serwowane w inny sposób. Chodzi o niestandardowy port dla http. To przejściowe, aktualnie obrazki będą pobierane już z domeny img.odkrywca.pl na standardowym porcie 80 i nie będzie problemów.

Mam nadzieję że po ostatnich małych zmianach forum działa szybciej szczególnie wieczorami.

Niestety przeniesienie serwisu i odpalenie nowego całkiem przesuwamy na styczeń. Z tym że nowy oznacza cłkowicie przepisany silnik nie grafikę :)

Na propozycję grafiki chyba rozpiszemy konkurs tak żeby każdy miał wpływ na serwis i forum w którym uczestniczy.
Napisano
Mi dobrze wszystko działa. Zależy w dużej mierze od Twojego internetu-jeśli masz tylko 80-tkę odblokowaną to możesz mieć problem z innym portem. Często reszta portów jest przyblokowana i wczytuje wolniej, a jeśli całkowicie zablokowane to będzie właśnie błąd wczytywania strony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie