szajka Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Napisano 12 Grudzień 2008 Nie mogę powiekszyć zdjeć mam blad wczytywania strony :Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem odkrywca.pl:81. problem u mnie ? czy na serwerze
Bocian Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 To wynik działania dodatków do przeglądarek lub antywirusów" w systemie, obrazki były chwilowo serwowane w inny sposób. Chodzi o niestandardowy port dla http. To przejściowe, aktualnie obrazki będą pobierane już z domeny img.odkrywca.pl na standardowym porcie 80 i nie będzie problemów. Mam nadzieję że po ostatnich małych zmianach forum działa szybciej szczególnie wieczorami.Niestety przeniesienie serwisu i odpalenie nowego całkiem przesuwamy na styczeń. Z tym że nowy oznacza cłkowicie przepisany silnik nie grafikę :)Na propozycję grafiki chyba rozpiszemy konkurs tak żeby każdy miał wpływ na serwis i forum w którym uczestniczy.
szajka Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Napisano 12 Grudzień 2008 dzieki bocian i co prawda to prawda troche lepeij sie to kula ale Zielonej Gory czesc I nie odzaluje ;-)
Swiety82 Napisano 12 Grudzień 2008 Napisano 12 Grudzień 2008 Mi dobrze wszystko działa. Zależy w dużej mierze od Twojego internetu-jeśli masz tylko 80-tkę odblokowaną to możesz mieć problem z innym portem. Często reszta portów jest przyblokowana i wczytuje wolniej, a jeśli całkowicie zablokowane to będzie właśnie błąd wczytywania strony.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.