limal Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 Rysiek jak pojadę do Krempnej to zrobię jedno dniowy wypad na chryszczatą to chyba niedaleko 40 km nie więcej godzina jazdy a jak spotkamy się w krempnej to możemy razem wyskoczyć co o tym myślisz masz gg lu skajpa
RYSIEK-SANOK Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 Nie wiem czyna 100% bede w Krepnej czy w Chyrowej,tam tez jest swietne miejsce.Moje gg:2148643
limal Napisano 21 Kwiecień 2009 Autor Napisano 21 Kwiecień 2009 wreszcie jadę pokopać w te piękne góry czekałem długo ale się doczekałem myślę że z niczym nie wrócę dziękuję wszystkim za pomoc i podpowiedż gdzie szukać
limal Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Napisano 27 Kwiecień 2010 ciekawe fanty Szb znalazłeś powiesz na której górze ci to wyszło wybieram się w tamte rejony na tydzień może jakaś podpowiedż cenne będą wszystkie wskazówki pozdrawiam wszystkich szukających w tamtych rejonach ja jeżdżę tam raz w roku mam trochę daleko ale zawsze coś małego się przywiezie no i góry bardzo piękne
Gizeh Napisano 27 Kwiecień 2010 Napisano 27 Kwiecień 2010 hehe, wg. literatury niezła rzeźnia toczyła się o wzgórze Franków koło Dukli...
limal Napisano 27 Kwiecień 2010 Autor Napisano 27 Kwiecień 2010 Ta góra jest tak przekopana, że nie warto wchodzić bo się nie znajdzie, jedynie można znaleźć prae odłamków- nic więcejPozdrawiam Limal
limal Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Napisano 7 Lipiec 2010 siedzę w krempnej na wczasach i się nudze, może ktoś kopie w okolicach, to pokopiemy razem. Pozdrawiam
limal Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Napisano 28 Lipiec 2010 efekty mizerne, ale zawsze jakieś fanciki się przywozi. Pozdrowienia dla All Szukających w tamtych stronach. :) Za rok się znów wybiore, może szybciej :) :P
limal Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Napisano 4 Lipiec 2013 co tam słychać w tych naszych kochanych górach w tym roku znowu się wybieram i niech los będzie łaskawy jak 2 lata temu.Słyszałem że pozakładali kamery na niektórych szczytach czy to prawda to okaże się na miejscu pozdrawiam wszystkich z tamtego regionu
husar Napisano 29 Czerwiec 2014 Napisano 29 Czerwiec 2014 Witam, ktoś jeszcze kopie w okolicach Dukli? Może jakiś wspólny wypad weekendowy :)
limal Napisano 8 Grudzień 2014 Autor Napisano 8 Grudzień 2014 byłem w sierpniu ,ale rewelacji nie było .Góry wspaniałeto lubię tam pojechać i pochodzić jeżeli ktoś liczy na superfanty to nie ta miejscówka , ale zawsze coś można znależć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.