czesiur Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Napisano 9 Grudzień 2008 że ktoś pijany to od razu niebezpieczny :]http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081209/BIALOGARD/385833122
michal16 Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 policjanci otrzymali informacje" , pewnie jakiś zyczliwy" sąsiad :) piękny lugerek :) pozdrawiam
riteks Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Tytuł tego artykułu jest na wyrost.Myślałem,że facet chodzi pijany z tym pistoletem,grozi,a tu najzwyczajniej ktoś go sypnął.Jakkolwiek moja sympatia jest zawsze po stronie ludzi nielegalnie posiadających broń i może mi go nawet trochę szkoda,jednak jako,że sam żadnego alkocholu nie spożywam nie nawidzę też pijaków.
don koyotte Napisano 9 Grudzień 2008 Napisano 9 Grudzień 2008 Bo każdy pijak to złodziej...A kto nie pije ten kapuje;)
danieloff Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 ...Każdy, kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplajacym dochody państwa bezideowcem... :-)
Czlowieksniegu Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Danieloff- a jeśli nie piję alkoholu ( taka wada ),ale za to palę prawie trzy paczki dziennie ( patrz akcyza ) a moje auteczko potrafi dociśnięte z 15 litrów Pb na 100 wypić, to będę rozgrzeszony?Taki OT :-)
danieloff Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Każda forma akcyzy jest Naszej Ojczyźnie mile widziana, paląc, pijąc i jeżdżąc (byle nie wszystko naraz - chociaż mandaty również wspomagaja budżet) dokładasz się do budżetu. Dzięki temu są pieniądze na przedszkola, autostrady, most północny w Warszawie a nawet IPN.
riteks Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Panowie macie rację.Państwo ze mnie niema żadnego pożytku.Nie palę,wogóle nie piję żadnego alkocholu i nie jestem zmotoryzowany.Ale pociesza mnie to,że nie jestem jedynym w tym kraju który nie pije i nie pali.Ostatnio dowiedziałem się,że Pan były poseł Dziewulski też nie pije alkocholu i nie pali papierosów.P.S.Na to,że na kogoś doniosę Państwo też nie ma co liczyć.
danieloff Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Ja też nie palę, pije tyle, co nic i jeżdżę na tańszym paliwie (LPG), ale za to płacę podatk, więc tyle o ile przydaję sie krajowi:-) Ostatnio spiesząc się na wykopki wspomogłem budżet Mazowieckiego Urządu Wojewódzkiego o kwotę przewidzianą za wyprzedzanie na linii ciągłej:-) Koledzy z Jabłonnej i Legionowa - uwaga na srebrnego nieoznakowanego Peugeota 407...
kokesh Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Czyli element antyspołeczny działający na szkodę państwa .A pomyślałeś chociaż o tych szkołach drogach i szpitalach których przez ciebie nie wybudują .Wstydź się !!! My z kolegami narażamy na szwank płuca i wątroby burząc niejednokrotnie spokój miru domowego, aby podźwignąć na wyżyny ,i takie tam .... a ty co .Pozdro...
kokesh Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 Oczywiście to było do riteksa skierowane.Pozdro...
riteks Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 No cóż jest mi bardzo przykro,że Państwo Polskie w zasadzie odemnie otrzymuje tylko goły podatek,bez załączników.Ale nie zmienię swojego postępowania.Niech cierpi.Pozdrawiamriteks
suchy ss Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 ..ron byc moze trafi do muzeum..", a byc moze do prywatnej kolekcji komendanta...!:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.