Skocz do zawartości

Karlino. Pijany z bronią

czesiur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tytuł tego artykułu jest na wyrost.Myślałem,że facet chodzi pijany z tym pistoletem,grozi,a tu najzwyczajniej ktoś go sypnął.Jakkolwiek moja sympatia jest zawsze po stronie ludzi nielegalnie posiadających broń i może mi go nawet trochę szkoda,jednak jako,że sam żadnego alkocholu nie spożywam nie nawidzę też pijaków.
Napisano
Danieloff- a jeśli nie piję alkoholu ( taka wada ),ale za to palę prawie trzy paczki dziennie ( patrz akcyza ) a moje auteczko potrafi dociśnięte z 15 litrów Pb na 100 wypić, to będę rozgrzeszony?

Taki OT :-)
Napisano
Każda forma akcyzy jest Naszej Ojczyźnie mile widziana, paląc, pijąc i jeżdżąc (byle nie wszystko naraz - chociaż mandaty również wspomagaja budżet) dokładasz się do budżetu. Dzięki temu są pieniądze na przedszkola, autostrady, most północny w Warszawie a nawet IPN.
Napisano
Panowie macie rację.Państwo ze mnie niema żadnego pożytku.Nie palę,wogóle nie piję żadnego alkocholu i nie jestem zmotoryzowany.Ale pociesza mnie to,że nie jestem jedynym w tym kraju który nie pije i nie pali.Ostatnio dowiedziałem się,że Pan były poseł Dziewulski też nie pije alkocholu i nie pali papierosów.

P.S.Na to,że na kogoś doniosę Państwo też nie ma co liczyć.
Napisano
Ja też nie palę, pije tyle, co nic i jeżdżę na tańszym paliwie (LPG), ale za to płacę podatk, więc tyle o ile przydaję sie krajowi:-) Ostatnio spiesząc się na wykopki wspomogłem budżet Mazowieckiego Urządu Wojewódzkiego o kwotę przewidzianą za wyprzedzanie na linii ciągłej:-) Koledzy z Jabłonnej i Legionowa - uwaga na srebrnego nieoznakowanego Peugeota 407...
Napisano
Czyli element antyspołeczny działający na szkodę państwa .A pomyślałeś chociaż o tych szkołach drogach i szpitalach których przez ciebie nie wybudują .Wstydź się !!! My z kolegami narażamy na szwank płuca i wątroby burząc niejednokrotnie spokój miru domowego, aby podźwignąć na wyżyny ,i takie tam .... a ty co .Pozdro...
Napisano
No cóż jest mi bardzo przykro,że Państwo Polskie w zasadzie odemnie otrzymuje tylko goły podatek,bez załączników.Ale nie zmienię swojego postępowania.Niech cierpi.

Pozdrawiam
riteks

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie