wino39 Napisano 6 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2008 jak w temacie miło widziane zdiecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkpfw Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 no.. chyba jablem nikt nic nie wykopał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper132 Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 Ja miałem jeszcze do niedawna jabla i wykopalem nim troche gratów ale niestety niema otek poniewaz niemam aparatu.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2008 co tak mało w temacie wasza pierwsza wykrywka wielu mówiło że zaczynali z jablem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 i wielu kończyło z tym jablem chyba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frann23 Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 kilka moich trafień... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frann23 Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frann23 Napisano 12 Grudzień 2008 Share Napisano 12 Grudzień 2008 pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 no w koncu cos na co mozna popatrzec dzieki frann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 do kolekcji. bagnecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 No koledzy rzeczywiście jest na czym oko zawiesić gratuluje fantów. Pozdrawiam:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2008 to wszystko????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 14 Grudzień 2008 Share Napisano 14 Grudzień 2008 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=637886Jeszcze ten temat (był jakiś czas temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Jabelek to moja pierwsza zabawka, później kupiłem nawet drugiego z bajerami :) Latałem na jabelku jakieś 6 lat, i powiem, że gdyby miał dyskryminację to był by całkiem przyzwoity, bo zasięg miał konkretny. Ale ile dołów trzeba było nakopać za odłamkami...:) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 było jeszcze sporo ciekawych rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Dodam, że najlepsze trafienie jablem to miałem gdy z 20cm dołka wyciągnąłem odznakę harcerską czu-waj", byłem pod wrażeniem.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2008 tylko tyle????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Ej Wino pokaz seoje odkrycia a nie baw się w wyciaganie co kto znalazł. Pokaż co ty znalazłeś!!!A nuz padniemy z zazdrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płomyk Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Wino szukasz zaczepki słownej z wszystkimi?? po co Ci to , uważasz że sprzęt do bani to go nie komentuj i nie wprowadzaj nie miłej atmosfery . Pokaz swoje super fanty i dopiero krytykuj innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Sorka, o jeden za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2008 wcle nie uważam że jabel jest do bani tylko chciałem zobaczyć co znaleźliście tym sprzętem bo ja jeszcze nic nie znalazłem:-( i patrze tylko czy opłaca się kupić tą wykrywke soory za to ylko tyle" i o tyle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Hehe, nie soory'uj tylko działaj ;) Szczerze Ci powiem, że można się kłócić czy się opłaca, czy też nie. Nakopiesz się dużo gwoździ, odłamków i innego syfu, a żeby coś trafić potrzeba pewnej miejscówki albo fartu. Ja po kilku godzinach chodzenia z Jabelkiem rzucałem kur**mi, bo co krok miałem sygnał który okazywał się niewarty wykopywania. Co innego zasięg, puszkę z maskom wyciągnąłem z niecałego metra i byłem pod wrażeniem. Osobiście radził bym dozbierac troszkę PLN'ów i kupić coś z dyskryminacją. Takie moje zdanie. Pozdro> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 np. taki???????http://www.allegro.pl/item500481100_wykrywacz_metali_dyskryminacja_wysw_lcd_gwarancja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.