Molke Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 Witam znalazlem ostatnio takipas i przyznam sie ze widze takie obszycie poraz pierwszy . Prosze o pomoc w ID Szerokośc : 4 cmDługość: 130cm Pozdrawiam i prosze o pomoc
Molke Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 Tak wzmacniany dlatego mnie zadziwil :) pierwszy raz widze ten pas w takim wydaniu :) dlatego zapytalem :)
bandolero Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Te wzmacniane pasy parciane to sowiecki wynalazek.
Łukasz Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Witam ponownie!Dokładnie, sowiecki. Później jednak zaadoptowany przez nasze LWP. Obie produkcje różniły się od siebie- szerokość, wykończenie, klamra.Pozdrawiam, Łukasz
Molke Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 Witam znalazlem ostatnio takipas i przyznam sie ze widze takie obszycie poraz pierwszy . Prosze o pomoc w ID Szerokośc : 4 cmDługość: 130cm Pozdrawiam i prosze o pomoc
michal16 Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 witam. Ja widziałem kiedys podobny i to byl strażacki ,ale niejestesm w 100 % pewien czy twój też jest strażacki.pozdrawiam
Pytanie
Molke
Witam znalazlem ostatnio takipas i przyznam sie ze widze takie obszycie poraz pierwszy . Prosze o pomoc w ID
Szerokośc : 4 cm
Długość: 130cm
Pozdrawiam i prosze o pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.