Hebda Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 ktoś coś o dziewczynach mówi??:D:Da tak na powaznie to koleś przegiął..mam nadzieje że moje priv do Modów nie są tak samo odbierane:/Bocian,znalazłeś może moje skany?bo nie mam odp od Ciebie:(pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Szukając czegoś w wyszukiwarce natrafiłem na taki krótki wątek.Okazuje się , że na Odkrywcę narzekano już w 2002 he,he.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=3459#3459Ja tam nie wiem--wychowałem się na tym piśmie i wtedy było dla mnie największym skarbem na który nie mogłem się doczekać.Teraz przy lekturze się po prostu nudzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andretus Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Witam.Towarzystwo Wzajemnej AdoracjiODKRYWCA",taki tytuł powinien być na stronie tytułowej tego pisemka.Pewnie Sz.Redakcja zlekceważy ten sygnał odjechania w świat wirtualny,tak jak zlekceważyła sygnał" o miejscu ukrycia zabytkowej chrzcielnicy z Bazyliki Mariackiej w Gdańsku.Pewnie nie zareaguje na wiadomość o znalezieniu Bursztynowej Komnaty,bo nie ten koleś ją znalazł.Powrót ze świata wzajemnej adoracji do rzeczywistości,jest niemożliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Bocian, nie chodzi o to, że coraz mniej ludzi kupuje Odkrywcę, problem, że coraz mniej poszukiwaczy go kupuje.Gazeta się przebranżowiła- poszukiwania zajmują coraz mniej miejsca.Tak naprawdę to tylko Stojak i ostatnio Szyngiera/Troncik piszą zawsze na interesujący poszukiwaczy temat.Poza tym to rosyjska ruletka: będzie coś ciekawego, albo tylko rekonstrukcja i carskie odznaki.Mam sentyment do Odkrywcy, przez pamięć tego co było, ale jeśli pojawiłaby się gazeta stricte o poszukiwaniach, kupię ją w ciemno ZAMIAST Odkrywcy.Chyba nie tylko ja.Dawniej to forum było przybudówką gazety.Teraz jedno z drugim nie ma nic wspólnego.Redakcja chyba w ogóle tu nie zagląda.NIkt nie dyskutuje o artykułach z gazety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Wszystko sie po paru latach wypala, zawsze tak jest. O czym mozna pisac calymi latami ? O tych samych wykrywaczach ? O wykopkach bez zdjec i z zamaskowanymi miejscowkami ? Robic materialy ktore w kazdej chwili moga posluzyc milicjantom ?Ja mysle ze formula sie wyczerpala i tyle...Moze sytuacje ratowala by publikacja w odcinkach archeologicznej mapy Polski, ale redakcji temat nie zainteresowal a mi jest wszystko jedno po prostu nie kupuje czegos co mnie nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leprikan Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Wcale się nie dziwię, że dawny Odkrywca był znacznie ciekawszy.W obecnym stanie prawnym nie sposób w otwarty sposób pisać o detektorystach bez obawy, że zostanie się posądzonym o popieranie przestępców. Obecnie działające prawo i działania policji skryminalizowało idee poszukiwawcze. Przecież działamy prwawie podziemiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Marzec 2010 Share Napisano 15 Marzec 2010 Pastuszek ma chyba racje - redakcja nie zaglada na forum - a szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.