latający holender Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 Plomby obrodziły ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 Jedna z Aleksandrji ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 guziczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 znowu piętnastka,tym razem prawie zdechła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 I jest medalik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2008 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Grudzień 2008 Share Napisano 17 Grudzień 2008 czy ta plombka z Aleksandrii nie ma czasem na rewersie skrótu Cz. G. Ż. D. ? jak tam ziemia, da się kopać na poletkach??pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 17 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2008 rewersik,chyba P R I W a na dole Ż...Mam nadzieję że jutro nie będzie padać:)a ziemia jeszcze u mnie nie zamarznięta i oby jak najdłużej :)Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahins Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Witam i na wstępie gratuluje.Kolega jak widzę kopie na Mazowszu.(?)Prawa czy lewa strona Wisły?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 priwislanskoje żeljeznyje drogi.Przywiślańskie koleje żelazne.myślałem ze to z mojego rejonu..ale i tak kolejówki są fajne :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Dziś na upatrzonym poletku zobaczyłem ślady..ktoś już tu był ! ..ale zostawił co nieco dla mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Ta kopiejka,ach..mogłaby być w lepszym stanie..i tradycyjnie już pietnastka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 Kolego Ahins,moje tereny to dorzecze Wisły,po obu jej stronach,trochę poniżej W-wy,ale biorę wszystkie delegacje aby poskakać sobie na dalszych polach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 Sezon 2009 rozpoczęty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 Plomby z Nałęczowa i Iwangorodu(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 w pierwszej chwili myślałem że to mezuza...a może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 Dwudziestka rocznik wojenny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 ale to chyba nie po kuli-średnica otworu wydaje się za mała.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 może przestrzelone ze śrutu z jakiejs wiatrówki ? pozdrawiam i gratuluje fantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 W moim rejonie świeciło dziś słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 ale błocko było niemiłosierne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 Plomby dziś obrodziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 guziczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 prawo serii.. tym razem guzik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.