Skocz do zawartości

Kolekcje Odznak Niemieckich

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
stg1971 nie można było w jednym poście napisać wszystkiego?! Mam nadzieję że nie mówisz o moim szturmie ogólnym bo jest prosto z Mierzeji, wiec 1000% oryginał, a te powyżej było powiedziane że kopie...
  • Odpowiedzi 281
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
i jeszcze mam pytanie jak stwierdzasz po takim szrocie że szturm kolegi scapa flow to kopia? Wiem że podniszczenie nie jest gwarantem oryginalności...ale co Ci w niej nie gra?
Napisano
szturmowa ogólna sygnowana A 2 cynkowa jest orginalna,a lewa jest szturmowa piechoty to ta z karabinem,zapinką w poprzek,jeszcze kilka jest lewych w całym linku,napisałem kilka postów bo na bieżąco przeglądałem i byłem w lekkim szoku co do ilości lewizny.proszę o opinie innych użytkowników. pozdrawiam.stg.
Napisano
STG1971

Niestety widze ze wiedza to ty chlopie nie grzeszysz wszyskie moje odznaki sa orginalne!!!!!!!!!!!!!
Jesli nie widziales nigdy odznak w dobrym stanie to twoj problem...
Jesli jestes takim expertem od odznak to powiedz jak wykopek (szpanga ek2) to moze byc kopia???
Napisano
widzisz STG1791 jestes desperatem i oceniasz odznaki bez wiedzy.... Ale to przykre...
Moj U-Bot to oryginaly W.Deumer o ile masz pojecie kto to.

a i taka mala prosba NIE UDZIELAJ SIE W MOICH POSTACH
ROBISZ ZAMIESZANIE A NIESTETY NIEZNASZ SIE NA ODZNAKACH
Napisano
a propo srebnej za rany :
3245 napisał:
Na dniach znajomy wytargał srebro za rany, rewers identyczny, takie samo sygnowanie "30."

hmm:) nic tylko pogratulować:)
Napisano
the_tuna pomijając to że moja odznaka to kopia, to istniało takie sygnowanie 30" na odznakach za rany...Jak wrócę do domu to podam jakieś źródło.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie