stg1971 Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 ciekawy ten 1 klasy prawdę mówiąc nie widziałem w sreberku.można prosić o fotkę na proiw w dużej jakości.
piotruspan Napisano 2 Kwiecień 2009 Napisano 2 Kwiecień 2009 Moje skromne poczatkiEK 2 klasa original ze wstazka KO"Miniatura EK 1870 z liscmi debu za 25 latOdznaka ze rany
FalkenBurg Napisano 13 Kwiecień 2010 Napisano 13 Kwiecień 2010 Panowie nie wytykajcie sobie kopi na forum piszcie do siebie wiadomości na Priv bo publiczne wytykanie boli sam byłem kiedyś początkującym kolekcjonerem i kupiłem parę kopi . Jeżeli początkujący wdrążą się w temat to sami zrozumieją swój błąd i zrobi im się głupio co pokazywali na forum . Wogulę przydał by się temat o kopiach odznaczeń niestety nie mam żadnej i nie miał bym od czego zacząć. POZDRAWIAM PIĘKNE ZBIORY I POCZĄTKUJĄCYCH JAK I WYJADACZY osobiście spodobał mi się Policyjny krzyżyk pana stg1971
draven85 Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 To moja mała kolekcja , może kiedyś urośnie ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.