Ptaku51 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Pamiątka z wakacji:) I to UE a nie żaden Afganistan:))POZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Nie wiem co widzisz w tym dziwnego?W naszym kodeksie są też takie znaki.Link do tych znaków:http://www.znaki-drogowe.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=45&Itemid=67Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaku51 Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 A widziałeś w Polsce takie znaki poza poligonem?Mnie się nie udało stąd mój post.Zdjęcie zrobiłem na normalnej ogólnodostępnej" drodze.POZMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 30 Listopad 2008 Share Napisano 30 Listopad 2008 A widziałem :D i to nie raz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Takie znaki ustawia się tymczasowo, podczas większych ćwiczeń wojskowych, kiedy zachodzi potrzeba przemieszczania się kolumn pojazdów wojskowych po drogach publicznych. Znaki ustawia kompania ochrony i regulacji ruchu, w porozumieniu z lokalnym oddziałem Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 W Czechach i Rajchu widzialem takie znaki przy mostach na stale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 1 Grudzień 2008 Share Napisano 1 Grudzień 2008 Tam owszem, u nas są ustawiane tymczasowo, na stałe są tylko w pobliżu poligonów, na skrzyżowaniach dróg czołgowych z drogami publicznymi i dróg prowadzących na poligon np. z kolejowych ramp wyładunkowych. No i przed mostami i wiaduktami, jeżeli są na trasie takich przejazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.