Ptaku51 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Napisano 28 Listopad 2008 Pamiątka z wakacji:) I to UE a nie żaden Afganistan:))POZM
sprat Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Nie wiem co widzisz w tym dziwnego?W naszym kodeksie są też takie znaki.Link do tych znaków:http://www.znaki-drogowe.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=45&Itemid=67Pozdrawiam!
Ptaku51 Napisano 29 Listopad 2008 Autor Napisano 29 Listopad 2008 A widziałeś w Polsce takie znaki poza poligonem?Mnie się nie udało stąd mój post.Zdjęcie zrobiłem na normalnej ogólnodostępnej" drodze.POZMarcin
danieloff Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 Takie znaki ustawia się tymczasowo, podczas większych ćwiczeń wojskowych, kiedy zachodzi potrzeba przemieszczania się kolumn pojazdów wojskowych po drogach publicznych. Znaki ustawia kompania ochrony i regulacji ruchu, w porozumieniu z lokalnym oddziałem Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.
woytas Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 W Czechach i Rajchu widzialem takie znaki przy mostach na stale
danieloff Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 Tam owszem, u nas są ustawiane tymczasowo, na stałe są tylko w pobliżu poligonów, na skrzyżowaniach dróg czołgowych z drogami publicznymi i dróg prowadzących na poligon np. z kolejowych ramp wyładunkowych. No i przed mostami i wiaduktami, jeżeli są na trasie takich przejazdów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.