Skocz do zawartości

dla zaawansowanych

longwood

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ujęła mnie jego historia, szczególnie precyzja i skuteczność przy szukaniu monety :) jak też wykrycie felgi aluminiowej z 30cm :))) Widzę też że można nim szukać lawet i samochodów na głębokości 10cm... Robi konkurencję Armandowi... tak mi się skojarzyło ;P
Napisano
I to wszystko na poważnie -> przerażające:)))

He he i ten test z monetą...dobrze, że rzucił ją przed siebie, bo jakby za plecy to by nie znalazł.
I to ciągłe piszczenie.

Czasami ludzie się tu pytają o takie sprzęty -> będzie adekwatny film coby ich odstraszyć.

Pozdrawiam.

Ps
A ja psioczyłem na Ace 150, że dziadostwo, ale po tym filmie zwracam honor:)))
Napisano
Panie Pas, już 29.09.2008 napisał mi Pan: A dowcip... nie ma się co pieklić Panie armand :) Także jak Pan już wie, nie mam ochoty być Pana dyżurnym obiektem do dowcipów. Jak Pan ma jakieś uwagi TECHNICZNE do sprzętu przeze mnie produkowanego, proszę założyć wątek, podyskutujemy. Jak Pan ma dużo czasu do popisywania się przed kolegami z forum, to proponuję karierę aktorską w kabarecie, ostatnio ta forma stała się modna w TV. Tam znajdzie Pan lekarstwo na swoje kompleksy niedowartościowania środowiskowego. To był teraz mój dowcip. Miło Panu?
Proszę admina działu, o zwracanie uwagi osobom prowokującym nieuzasadnione i nie związane z wątkiem zaczepki.
Napisano
Czuję się zdruzgotany :))))

o ile pamiętam, Panie armand, to Pan zachwycasz się nad zasięgami na samochód, bo tego tyczyło się moje porównanie. Coś mi się wydaje że sprzedaż Panu siada i stąd te nerwy :) Ja nic nie poradzę, że rodzimi producenci Panu uciekają.

Pański dowcip... w skali od 1 do 10, hmm jakieś 5+ Jeszcze parę razy i będzie 10 :))))

Żegnam ozięble - pasior
Napisano
Proszę admina działu, o zwracanie uwagi osobom prowokującym nieuzasadnione i nie związane z wątkiem zaczepki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie