Hagen Napisano 24 Listopad 2008 Autor Napisano 24 Listopad 2008 Witam wiem że wątek był juz poruszany ale głównie chodzi mi o to czy istnieją jakieś ksiażki zwiazane z historią Mierzeji i gdzie warto szukaćChyba ze to tajemnica ;]CZy wogóle warto tam szukaćBardzo bym prosił o pomocPozdrawiam Hagen
Trooper85 Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 Czy warto? I gdzie warto? Zobacz tutaj:http://www.miczel.nazwa.pl/mierzeja/index.htmlZdrów!
EVO Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 zawsze jak się pyta ktoś na forum czy warto gdzieś iść to najczęściej odpowiedz brzmi warto było 15 lat temu albo 10 latemu tam było eldorado... :P to mi się ciśnie na usta pytanie czy są jeszcze gdzieś miejsca nie kopane? :Ppozdr
Bandzior26 Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Idąc tym tropem to nie. Ja w tym roku byłem na Mierzeii i też coś dla siebie znalazłem. Nie były to nie wiadomo jakie skarby ale zawsze coś. Po prostu szukaj nie zastanawiaj się nad tym co piszą inni. Wszystkiego nie wykopano.
sid30 Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 odpusc sobie od Piasków w strone ruskich, zryte niemiłosiernie a napewno nie ma co łazic od strony zalewu Probuj szczęscia przy miejscowosciach a nawet w nich :))Chciaz na mierzei nie ma reguły :( W kazdej miejscowosci jest mocna ekipa kopaczy odkąd wyczuli ze mozna na tym nieźle zarobic ryja gdzie i jak sie da :))))
Trooper85 Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Nie wiem jak jest w tej chwili, ale w sierpniu na wysokości Sztutowa i Kątów Rybackich było w lesie sporo miejsc gdzie ciagle stała woda.
profos Napisano 26 Listopad 2008 Napisano 26 Listopad 2008 Eldorado dalej jest, ale tylko na końskie podkowy, które tam wychodzą z ziemi kilogramami.
Menzo Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Chcesz pokopać to kup rame a zobaczysz ze nie wszystko na Mierzeji zryte;). Pozdro
igoor Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Ja byłem w lipcu w Junoszyno i znalazłem taką aluminiową łuskęi to bez wykrywki tak sobie leżała koło drogi.I widziałem pana tak koło 35-40 lat z synem na oko 12 lat z żółtym Garetem i nie zasypane dołki a przy nich pozostawione żelastwo typu garki, puszki i inny złom fe straszny widok
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.