Skocz do zawartości

Mierzeja Wiślna - gdzie warto??

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wiem że wątek był juz poruszany ale głównie chodzi mi o to czy istnieją jakieś ksiażki zwiazane z historią Mierzeji i gdzie warto szukać
Chyba ze to tajemnica ;]
CZy wogóle warto tam szukać
Bardzo bym prosił o pomoc
Pozdrawiam Hagen
Napisano
zawsze jak się pyta ktoś na forum czy warto gdzieś iść to najczęściej odpowiedz brzmi warto było 15 lat temu albo 10 latemu tam było eldorado... :P to mi się ciśnie na usta pytanie czy są jeszcze gdzieś miejsca nie kopane? :P

pozdr
Napisano
Idąc tym tropem to nie. Ja w tym roku byłem na Mierzeii i też coś dla siebie znalazłem. Nie były to nie wiadomo jakie skarby ale zawsze coś. Po prostu szukaj nie zastanawiaj się nad tym co piszą inni. Wszystkiego nie wykopano.
Napisano
odpusc sobie od Piasków w strone ruskich, zryte niemiłosiernie a napewno nie ma co łazic od strony zalewu Probuj szczęscia przy miejscowosciach a nawet w nich :))Chciaz na mierzei nie ma reguły :( W kazdej miejscowosci jest mocna ekipa kopaczy odkąd wyczuli ze mozna na tym nieźle zarobic ryja gdzie i jak sie da :))))
  • 3 weeks later...
Napisano

Ja byłem w lipcu w Junoszyno i znalazłem taką aluminiową łuskę
i to bez wykrywki tak sobie leżała koło drogi.I widziałem pana tak koło 35-40 lat z synem na oko 12 lat z żółtym Garetem i nie zasypane dołki a przy nich pozostawione żelastwo typu garki, puszki i inny złom fe straszny widok

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie