Fritz Napisano 24 Listopad 2008 Autor Share Napisano 24 Listopad 2008 Szanowni koledzy tak jak w temacie szukam dobrego sklepu typu Military Shop" w Poznaniu, naprawdę godnego polecenia. Jeśli ktoś zna taki sklepik to proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Specshop św. Marcin pasaż Różowy", prawie na wprost, w podwórku domów towarowych masz Camouflage". Trzeba wejść od strony św. Marcina, koło kiosku i skręcić za nim w lewo. Jest jeszcze kilka, ale nie wiem co ciebie interesuje, mundury czy inne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fritz Napisano 24 Listopad 2008 Autor Share Napisano 24 Listopad 2008 Dokładnie kolego to potrzebne mi są spodnie wzór M 65 i kurtka, no chyba, że trafi się coś jeszcze to niepogardzę.Z tego co się dowiedziałem to Camuflage jest na ul. 27 grudnia- zgadza się? Jeśli znasz jeszcze jakieś ciekawe to podaj kilka adresów, będę ogromnie wdzięczny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Cześć, na ul. J.H. Dąbrowskiego, kawałek za rynkiem Jeżyckim w str. Ogrodów [ z 100m, tak na wprost ul. Kościelnej ], po lewej w bramie ;) numeru nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fritz Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 Wielkie dzięki mam nadzieję, że znajdę tam to czego szukałem. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Specshop jest po jednej stronie pasażu, a po drugiej stronie w końcu jest też sklep militarny,a camuflage jest na przeciwko pasażu różowego, na tyłach alfy, każdy starszy poznaniak ci powie gdzie to jest. Na Dąbrowskiego, jak pisał YARD, kupiłem kiedyś kopie spodni, mam je już kilka lat i nadal są całe. W www.specshop.pl ( mam nadzieję że kartki nie dostanę, to nie reklama) też mają mundury, ale czy kopie czy oryginały ? Nie wiem.Kiedyś na końcu św. Marcina, na placu gdzie stoi Stary Marych, po prawej w piwnicy też był sklep militarny, ale czy jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.