keniker Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 witam przed chwilą stworzyłem animacje o chińskich wykrwaczach nosi ona nazwe Powiedż NIE wykrywaczą z chin"GIF przedstawia ludka który sobie idze z wykrywaczem w miejscu gdzie jest sporo ciekawych fantow na małej glębokości ludek wie ze one tam są ale postanawia wziąść chinski wykrywacz i sprawdzic czy tym cudem uda się je namierzyć niestety sparecek się nie udał i wykrywacz polamał z niezadowoleniem.Link do animacji(gif)- http://img510.imageshack.us/img510/4360/wykrywacz221ffxos1.gifmiłego oglądania :) i POWIEDZ NIE WYKRYWACZA Z CHIN
8total4 Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 wszystko fajnie, ale powinno chyba być 'wykrywaczom', no chyba że celowe użycie to popieram :)pozdro!
keniker Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 wiesz wszystko robiłem w takim pospiechu i nie zdąrzylem nic poprawić i dopracować niektórych rzeczy no ale fajnie ze się podoba;)
keniker Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 A jeśli chodzi o ten błąd w pisowni to było celowo bo przecież tego nie można nazwać wykrywaczem
michal1514 Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 eee tam ;) ja kiedys sobie kupilem najtanszego mdeka z allegro i wykrywa nwet najmniejsze pierdolki :))) kilka moneciakow nim znalazllem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.