Skocz do zawartości

Całkowite zaskoczenie - śmiechu warte"

habs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przy takim traktowaniu poszukiwaczy-amatorów jak do tej pory przez świat archeologów i prawo wiedzieli by dużo więcej .
http://archeolodzy.org/forum/Szcztki-zolnierza-Wermachtu-odkryli-polscy-archeolodzy-vt365.html
Napisano
Straszna tragedia.Czy tamtejsza prokuratura wszczęła już śledztwo aby wyjaśnić sprawę morderstwa i rabunku,a może i zbeszczeszczenia zwłok dokonanych na tym przedstawicielu narodu panów?
Napisano
askoczenie było dużo większe, gdy na wysokości klatki piersiowej spoczywała tajemnicza blaszka"

Pewnie myśleli, że wyryta jest na niej klątwa faraona.
Napisano
Napisał tam któryś że obowiązkiem archeologów przy rozkopywaniu kurhanu jest z powrotem go usypać,jak będę miał czas wyskoczyć do lasu to wkleję parę fotek co zrobili archeolodzy z kurhanami,było około 10 ...jak byłem tam ponad rok temu to 3 dosłownie zniknęły.Ciekawi mnie ile teraz zostało.A jest takie prawo że mogą sobie wszystko rozkopać w takiej sytuacji???
Napisano
mogą rozkopać a nawet usunąć gdy w tym miejscu planowana jest budowa tak wyczytałem na archeolodzy.org .
uwaga tamto forum jest do nas poszukiwaczy agresywnie ustosunkowane.
Napisano
Ja podsumuje wypowiedź jednego z archeologów, już nie pamiętam którego, że starają się współpracować z poszukiwaczami. Od pół roku próbowałem się spotkać z archeologiem aby porozmawiać, nauczyć się czegoś od niego, lecz wciąż przekładał spotkania. Dałem wreszcie spokój gdy przemówiła przez niego szczerość... Co powiedział to lepiej nie będę mówił.
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie