habs Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 Przy takim traktowaniu poszukiwaczy-amatorów jak do tej pory przez świat archeologów i prawo wiedzieli by dużo więcej .http://archeolodzy.org/forum/Szcztki-zolnierza-Wermachtu-odkryli-polscy-archeolodzy-vt365.html
riteks Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Straszna tragedia.Czy tamtejsza prokuratura wszczęła już śledztwo aby wyjaśnić sprawę morderstwa i rabunku,a może i zbeszczeszczenia zwłok dokonanych na tym przedstawicielu narodu panów?
pomsee Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 askoczenie było dużo większe, gdy na wysokości klatki piersiowej spoczywała tajemnicza blaszka"Pewnie myśleli, że wyryta jest na niej klątwa faraona.
habs Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 proponuję poczytać (jak ktoś ma mocne nerwy )mnie szlag trafia .
habs Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 http://archeolodzy.org/forum/Archeolodzy-vs-poszukiwacze-vt90.html
ZUBIKED Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Ci archeolodzy są wyjątkowo zacietrzewieni.
suchy84 Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 I uparci. A ruszyć tyłków to się im nie chce
zbyniek Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Nie chcą żeby poszukiwacze więcej od nich znajdowali.pozdr
bubbers Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Napisał tam któryś że obowiązkiem archeologów przy rozkopywaniu kurhanu jest z powrotem go usypać,jak będę miał czas wyskoczyć do lasu to wkleję parę fotek co zrobili archeolodzy z kurhanami,było około 10 ...jak byłem tam ponad rok temu to 3 dosłownie zniknęły.Ciekawi mnie ile teraz zostało.A jest takie prawo że mogą sobie wszystko rozkopać w takiej sytuacji???
habs Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 mogą rozkopać a nawet usunąć gdy w tym miejscu planowana jest budowa tak wyczytałem na archeolodzy.org .uwaga tamto forum jest do nas poszukiwaczy agresywnie ustosunkowane.
rudy992 Napisano 23 Listopad 2008 Napisano 23 Listopad 2008 Ja podsumuje wypowiedź jednego z archeologów, już nie pamiętam którego, że starają się współpracować z poszukiwaczami. Od pół roku próbowałem się spotkać z archeologiem aby porozmawiać, nauczyć się czegoś od niego, lecz wciąż przekładał spotkania. Dałem wreszcie spokój gdy przemówiła przez niego szczerość... Co powiedział to lepiej nie będę mówił.
riteks Napisano 24 Listopad 2008 Napisano 24 Listopad 2008 Złodziej złodziejowi nie równy.Z Archeolodzy.Org - To czy ktos jest zlodziejem okresla ustawa.Czarno na bialym"
kopczyk Napisano 2 Grudzień 2008 Napisano 2 Grudzień 2008 Coś niesamowitego. To pewnie początek kryminalno - przygodowej powieści. Cóż za fantazja ułańska.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.