Zastanawialem się czy to dobre miejsce do tego tematu ale zaryzykuje.. Ostatnio trafiły mi sie dwa odznaczenia KVK w postaci krzyza. Jedno z mieczami a drogie bez.
Moje pytanie brzmi.. Czy Oba były takie same czy tylko jeden był pozbawiony mieczy? Chodzi mi o roznice w wykonaniu, wadze, grubosci, wymiarze czy drobnych detalach..
Pytam bo kvk bez mieczy jest grubszy (patrzac z boku) najbardziej na srodku w okolicy wienca. I jego krawędzie nie sa płaskie tylko lekko wypukle.. czy to moze byc kopia czy może tylko wykonanie innego producenta? Jak sie to ma do całości?
Wieczorem wkleje fotki obu odznaczen wiec bedzie mozna porównac..
Pytanie
rozi
Ostatnio trafiły mi sie dwa odznaczenia KVK w postaci krzyza. Jedno z mieczami a drogie bez.
Moje pytanie brzmi.. Czy Oba były takie same czy tylko jeden był pozbawiony mieczy? Chodzi mi o roznice w wykonaniu, wadze, grubosci, wymiarze czy drobnych detalach..
Pytam bo kvk bez mieczy jest grubszy (patrzac z boku) najbardziej na srodku w okolicy wienca. I jego krawędzie nie sa płaskie tylko lekko wypukle.. czy to moze byc kopia czy może tylko wykonanie innego producenta? Jak sie to ma do całości?
Wieczorem wkleje fotki obu odznaczen wiec bedzie mozna porównac..
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.