kocur Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Witam !Kiedyś nad Bzurą znalazłem taką blaszkę. Na niej napisz brzmi UŻYCIE PRZEZ OSOBY NIENALEŻĄCE DO ŻANDARMERII WZBRONIONE"Co to może być ?Czegóż to część ?pozdrawiam !
kocur Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Druga część ( blaszka była zagięta w rulon ) pozdrawiam !
kowalinho Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Toż to gwizdek ŻW! :)Podobne napisy były na gwizdkach policyjnych
kocur Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Chłopy, a macie może foto całości ?Sam służyłem w ŻW, chętnie przekazałbym do Izby Pamięci w KG ale ciekaw jestem jak wyglądało to w całości pozdrawiam !
kowalinho Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Gwizdek policyjny z allegro, pewno tak samo wyglądał gwizdek ŻW.
kocur Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Dzięki serdeczne Kolego - darz dół !!
Pytanie
kocur
Witam !
Kiedyś nad Bzurą znalazłem taką blaszkę. Na niej napisz brzmi
UŻYCIE PRZEZ OSOBY NIENALEŻĄCE DO ŻANDARMERII WZBRONIONE"
Co to może być ?
Czegóż to część ?
pozdrawiam !
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.