Skocz do zawartości

Wymiana na Suvereign gt lub coś z Tesoro.

jpnie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciężko mi powiedzieć czy warto zamieniać f4 na f70. Tak jak pisałem wcześniej nie zauważyłem olbrzymiej różnicy w efektach poszukiwań.Obydwa pracują stabilnie. Kilkakrotnie kolega prosił mnie bym po nim sprawdził dołek. Dało się zauważyć większą dokładność wskazań f70. Miałem podobny dylemat. Ja rozważałem kupno f70 i x70. Wybrałem F70.Czy warto okaże się? Na moje potrzeby wystarczający. X70 nie widziałem w akcji i nie mogę porównać. Nie przeczę F70 jak na początek dała mi takie fanty jakich nie udało mi się znaleść solarisem prze 2 lata poszukiwań. Może to przypadek i szczęście.
Napisano
szajka - czytaj ze zrozumieniem. Ja napisałem wyraźnie, że uważam Sovereigna za dobry wykrywacz, ale jego prawdziwe plusy pokazują się dopiero na rudnym" gruncie, podobnie jak innych wielo-częstotliwościowców. Sovereigna używałem (na zmiany z innymi) przez ponad rok, więc nie mam się czego wstydzić. Acha - no i zwracaj mniej uwagi na to co pisze firma produkująca":))

jpnie - co do wyborów to skoro używasz Fishera F4 to śmiało możesz brać F70. Będziesz się czuł jak w domu i łatwo przyjdzie Ci opanowanie sprzętu do jego optymalnych możliwości. To o wiele lepszy wykrywacz i dla tych którzy lubią stabilność i ciszę w słuchawkach, znacznie lepszy wybór niż F75, choć ten drugi jest bardziej czuły..
Czyli jeśli faktycznie tylko dwa do wyboru to myślę, że w Twoim przypadku albo Fisher F70 albo Minelab X-Terra 70:)

Pozdrawiam

VW
Napisano
Koledzy, serdeczne dzięki. Postaram się dzisiaj wybrać do Vikinga i przymierzyć się do F70 lub X70. Cały czas rozważam jeszcze cos z Tesoro, ma bardzo dobre recenzje na forach. Problem tylko z tym, że nie bardzo jest gdzie sie z nim zapoznać. Do Gdyni troche mam daleko.
W każdym razie wszystkim serdeczne dzięki. Jak kupię i przetestuje podzielę się wrażeniami.
Napisano
Witam nie bede ci pisał dyrdymałów ,który wykrywacz lepszy a który gorszy . Niedawno miałem ten sam problem co ty i w końcu wybrałem Tesoro Cortes . Bardzo dobry wykrywacz i tyle............
Napisano
Witam kolegów,
odpowiadając na pytanie to jestem z Mazowsza, na wypady z wykrywką chodzę głównie w okolicach Pomiechówka, Modlina, itp.
Jeszcze nic nie kupiłem, ale decyzję już podjąłem. Zdecydowałem się na używaną /jeśli trafię/ Xterre 70 lub nowego Tesoro Vaquero. Jak już kupię to się pochwalę.
Dziękuję za wszystkie cenne rady. Pozdrawiam,

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie