Skocz do zawartości
  • 0

polski nieśmiertelnik do id

duff

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
miałem blache polską z Łodzi ktora miała przecinek " wykorzystany w dź wiec na pewno był taki wybijak , blacha 100% orginał kupiona za psi grosz ze sznurkiem poszukam foty pozdr
Napisano
Witam!

Ta blaszka w sumie nie daje mi spokoju.

W sumie wygląda dobrze, czcionka, wielkość liter, cyfr. Jednak w komplecie numeratorów nie było przecinka, który tutaj widnieje. Stosunkowo plytko wybita, ale to akurat o niczym nie świadczy. Bardzo dziwny sposób wybicia nieśmiertelnika.

Co myślicie? Myślę, że mogę dać link do zakończonej już aukcji: http://www.allegro.pl/item478308658_niesmiertelnik_oryginalny_plus_medalik_1939_rok.html

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Z drugiej strony jak ktoś by miał podrabiać to chyba łatwiej by było wybić kropkę zamiast tych przecinków. :-)
Napisano
Regulaminowo pełna data urodzenia była bita na blaszkach oficerskich,natomiast numer ewidencyjny występował na żołnierskich,tu jest pomieszanie.
Napisano
Wykopałem w Warszawie nieśmiertelnik,zjednej strony wybite imię i nazwisko,druga strona numer 65 po przecinku 15A niżej A3 i data urodzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie