mariuszdzialo Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Co to jest ja niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Wisiorek destrukt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Odznaka marynarska prawdopodobnie.Cienko ale duszno było.Moczy się,zobaczymy po oczyszczeniu.Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 może w niedzielę Mariuszku? na razie mam trochę kłopotów muszę trochę rzeczy wyprostować. Zadzwonię narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hagen Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Czy mozeci mi zdradzic gdzie szukacie :DJa mieszkam w Grudziadzu ale jak chodziłem po rudniku to same łuski i pare pocisków pistoletowychpozdrawiamHagen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 30 Czerwiec 2009 Share Napisano 30 Czerwiec 2009 Panie sturmpanzer trzeba pomyśleć nad nową miejscówką mam coś na oku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Takie piękne fanty można wyciągnąć jeszcze z Grudziądza ? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZodiakGDZ Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 żetonik tramwajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZodiakGDZ Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 troszkę drobnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZodiakGDZ Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 tablica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 Dzisiejsze polwanko skromne ale ze znakomitą kompanią skromny guziorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 Francuz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 J.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 DWA GROSZE 1932 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 GUZIOR 1 SŁABO CZYTELNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 ROK 1933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2009 J.W POZDR DLA VIOLI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 Mariusz Wiola bardzo dziękuje. Swoją drogą miałeś dzisiaj farta ale się odegram pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 dzisiejsze popołudnie skromnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 J.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 to odczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 6 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2009 to wszystko z nowego miejca chodzenia godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmpanzer73 Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 okucie od mosina też mam takie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZodiakGDZ Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 Fanty z ubiegłego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZodiakGDZ Napisano 9 Lipiec 2009 Share Napisano 9 Lipiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.