Skocz do zawartości

Kontakt z moderatorem/prośba o usunięcie zdjęć

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego,ale mam problem z wysłaniem maila do moderetora działu,korzystajac z gotowego na Forum szablonu, przy kliknięciu wyślij" pojawia się informacja w rubryce o jakimś błędzie etc...

10 listopada(wczoraj)wkleiłem w moim temacieW piasku pod małym miasteczkiem" w dziale Nasze odkrycia trzy takie same zdjęcia.
Chciałbym prosić o usunięcie dwóch z nich,aby mieć porządek w moim temacie...a tu nie wiem jak się skontaktować.

Dla wiadomości moich kolegów,zdublowanie występuje wtedy gdy wklejając zdjęcie/post komputer przez moment wykonuje operację nie wykazując tego na dolnym czytniku(kwadraciki w długim prostokącie).
Jeśli myślisz że ie poszło" i klikasz jeszcze raz w funkcję dodaj" doklejasz kolejne zdjęcie/post-takie same/o jak poprzednio.

To sprawa indywidualna i właściwie chyba mało interesująca,więc ten temat mozna spokojnie usunąć,przy okazji bardzo proszę o usunięcie zbędnych zdjęć w moim temacie.

Pozdrawiam

latający holender

skoro temat idzie do wywalenia to ja skorzystam z okazji i poproszę, żeby mod przy okazji rozsyłania czułych ostrzeżeń raczył się podpisać, to zaoszczędzi potem odwiecznej formułki ' masz coś do moda pisz na priv'
dziękuję za uwagę
bez odbioru

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie