latający holender Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Nie wiem dlaczego,ale mam problem z wysłaniem maila do moderetora działu,korzystajac z gotowego na Forum szablonu, przy kliknięciu wyślij" pojawia się informacja w rubryce o jakimś błędzie etc...10 listopada(wczoraj)wkleiłem w moim temacieW piasku pod małym miasteczkiem" w dziale Nasze odkrycia trzy takie same zdjęcia.Chciałbym prosić o usunięcie dwóch z nich,aby mieć porządek w moim temacie...a tu nie wiem jak się skontaktować.Dla wiadomości moich kolegów,zdublowanie występuje wtedy gdy wklejając zdjęcie/post komputer przez moment wykonuje operację nie wykazując tego na dolnym czytniku(kwadraciki w długim prostokącie).Jeśli myślisz że ie poszło" i klikasz jeszcze raz w funkcję dodaj" doklejasz kolejne zdjęcie/post-takie same/o jak poprzednio.To sprawa indywidualna i właściwie chyba mało interesująca,więc ten temat mozna spokojnie usunąć,przy okazji bardzo proszę o usunięcie zbędnych zdjęć w moim temacie.Pozdrawiam latający holender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Tak delikatnie licząc wątki o modach, to już chyba 4 w ciągu miesiąca? Czy się mylę? Następny będzie kawka z modem" :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Holendrze jesli nie mozna w ten sposob ( a niewiem dlaczego) sa wymienione osoby odpowiedzialne za dzial - mozna zerknac na ich maila i wyslac droga tradycyjnaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 12:03 11-11-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 skoro temat idzie do wywalenia to ja skorzystam z okazji i poproszę, żeby mod przy okazji rozsyłania czułych ostrzeżeń raczył się podpisać, to zaoszczędzi potem odwiecznej formułki ' masz coś do moda pisz na priv'dziękuję za uwagębez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 Wojtas,racja !ale ten pomysł przyszedł mi dopiero na świeżym powietrzu po kilku przysiadach z saperką na poletku :)Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.