ejni Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 co to za guzik ? z jednej strony płaski a z drugiej sami widziecie napis GILT czekam na odp
8total4 Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 tak, brytyjska manufaktura, gilt oznaczało złocenie, a wyprodukowany na początku XIXw.pozdro!
ejni Napisano 5 Listopad 2008 Autor Napisano 5 Listopad 2008 niee w ogóle nie jest pozłacany angielski?? niedaleko jego był znaleziony guzik II rzesza urzędowy ... czekam na inne propozycje
..::pushek::.. Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 teraz może już nie jest pozłacany, ale kiedyś był...
ejni Napisano 5 Listopad 2008 Autor Napisano 5 Listopad 2008 ..::pushek::.. może masz racje a ile ew. mógł by być wart?? nie chce go sprzedawać ale tak orientacyjnie...Pozdrawiam Ejni
ejni Napisano 5 Listopad 2008 Autor Napisano 5 Listopad 2008 P.S dodam ze jest on płaski z jednej strony grubość to ok 1mm a szerokość to tak na oko będzie z 27mm nie mam suw miarki jak znajdę to podam dokładne wym.
ejni Napisano 5 Listopad 2008 Autor Napisano 5 Listopad 2008 http://www.knopfsammler.de/main_index.html może to taki ?? (6 od góry)
ejni Napisano 5 Listopad 2008 Autor Napisano 5 Listopad 2008 przepraszam źle link podałem zamieszczam więc fotke wybaczcie mój błąd...
ejni Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 co to za guzik ? z jednej strony płaski a z drugiej sami widziecie napis GILT czekam na odp
Pytanie
ejni
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.