EMPAI Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Ach znależć taką miseczkę u babci w kredensieRozmarzyłem sięA swoją drogą ciekawe ile jeszcze u naszych babć i mam stoi i wisi nierozpoznanych skarbówPamiętacie historię bodajże z USA o dwóch obrazach kupionych na jakimś pchlim targu za parę dolarów które okazały się wartymi fortunę dziełami amerykańskiego bardzo modnego i bardzo drogiego twórcy.Szczegółow niestety nie pamietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal16 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Witam, ach jak bym taką miał to by mnie w tym kraju już niebyło.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMPAI Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 A ja bym został.Miałbym pieniądze i czas żeby łazić z wykrywką cały rok po lasach.A jakby się zrobiło za zimno to bym wyskoczył pokopać we Włoszech.Ech marzenia a tu trzeba iść do robo i zostają tylko niektóre weekendy na wykopki :)Pozdro michal16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Ach, westchnę z wami :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokesh Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 A babcia jadła sobie z niej owsiankę .Wszystko jest względne ,kiczowata miska zbierająca kurz w kredensie , dla jednego jest tylko nic nie wartą miską , a dla innych unikatowym dziełem sztuki .Pozdro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.