EMPAI Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Ach znależć taką miseczkę u babci w kredensieRozmarzyłem sięA swoją drogą ciekawe ile jeszcze u naszych babć i mam stoi i wisi nierozpoznanych skarbówPamiętacie historię bodajże z USA o dwóch obrazach kupionych na jakimś pchlim targu za parę dolarów które okazały się wartymi fortunę dziełami amerykańskiego bardzo modnego i bardzo drogiego twórcy.Szczegółow niestety nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Witam, ach jak bym taką miał to by mnie w tym kraju już niebyło.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 A ja bym został.Miałbym pieniądze i czas żeby łazić z wykrywką cały rok po lasach.A jakby się zrobiło za zimno to bym wyskoczył pokopać we Włoszech.Ech marzenia a tu trzeba iść do robo i zostają tylko niektóre weekendy na wykopki :)Pozdro michal16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Ach, westchnę z wami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 A babcia jadła sobie z niej owsiankę .Wszystko jest względne ,kiczowata miska zbierająca kurz w kredensie , dla jednego jest tylko nic nie wartą miską , a dla innych unikatowym dziełem sztuki .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.