meteor1 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 proszę o id. guzika ze zdjęcia. Nie zamieszczam rewersu - nie ma tam żadnych opisów ani symboli.
meteor1 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 proszę o id. guzika ze zdjęcia. Nie zamieszczam rewersu - nie ma tam żadnych opisów ani symboli.
ejni Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 a wiesz może jaki to okres?? http://www.knopfsammler.de/main_index.html może to ci pomożesą tam guziki wszystkich narodowości i prawie każdego okresu. ( strona jest po niemiecku ale trzeba to rozkminić ja np. wogulę nie znam niemieckiego xD) Pozdrawiam Ejni
8total4 Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 a ja poprawie ze na tej stronie jest b.mało guzikow z XIXw, szczegolnie I-połowy, i wcale nie jest taka obszerna jaka sie wydaje..pozatym mało tam guzików cywilnych, a gdybam że takowy wlasnie posiada kol. meteor1pozdro!
ejni Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 ja się w filozofa nie bawię podałem link może znajdzie to na nim. ja głup[ot nie mam zamiaru pisać a co do linka to jak na razie na nim znajdowałem prawie wszystkie wykopane guziki :DPozdrawiam Ejni
kilgore Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Dla super,bardzo mocniej cierpliwych sympatische stronka z cywilami" http://www.scheibenknopf.de/
8total4 Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 martian: mozesz miec duzo racji, ale moze to byc tez element spinki do mankietu, niestety foto ciemne : Pkol. ejni: strona jest dobra, ale sporo jej brakuje..jest duzo guzikow z I i II wś, ale malo XIX stulecia.pozdro!
8total4 Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 tak jak pisalem jest to guzik cywilny lub element spinki od mankietu.XIXw.ps. kilgore - dzieki za link, chętnie poczytam..pozdro!!
Pytanie
meteor1
proszę o id. guzika ze zdjęcia.
Nie zamieszczam rewersu - nie ma tam żadnych opisów ani symboli.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.