feld Napisano 3 Listopad 2008 Autor Napisano 3 Listopad 2008 Pytanie jest dosc dziwne-Czy ktos z was kiedys kopał lub dokładnie rzecz ujmujac eksplorował obozowe toalety?Głównie chjodzi mi o stalagi.Pozdrawiam.
feld Napisano 3 Listopad 2008 Autor Napisano 3 Listopad 2008 I oczywiscie chodzi mi o efekty tych poszukiwan.
RediNS Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Mysle że są dwie możliwości. Albo można gó*no znaleźć, albo kupe fajnych rzeczy :) Pozdrawiam!
Swiety82 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Obozowe raczej nie wiem, ale szalety zawsze są ciekawym miejscem poszukiwań dla poszukiwacza. Jakiś czas temu był o tym artykuł dedykowany dla archeologów, z którego wynikało że to bardzo fantonośne" miejsce, gdzieś tam odkryli pozostałości szaletów, i znaleźli biżuterii, monet i innego badziewia. Co do kol. ReriNS'a-myślę że niestety bez gówna się obejdzie, po takim czasie co najwyżej można to zaliczyć do bardzo urodzajnej ziemi pod kwiatki.
von Neumarkt Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Poszukaj wątki:Nysa II" autorstwa Kindzal i Nysa III"autorstwa Igor Grożny,tam powinno coś być w temacie KIBLI,ale zdaje się nie obozowych.
rozi Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Pewnego razu z kolegami zabralismy się za wylewanie wody z takiego kibelka ktory mial glebokosc okolo 1,5 i dlugość okolo 4 m a moze z 5..Niestety nie dotarlismy do dna bo zabraklo nam checi.. ale wlasnie kolega opowiadal ze jego wujek przy pracach rozbiurkowych znalazl klamre..My zato w innym pustym znalezlismy ruski helm i resztki porcelany Kunigszelt (chyba tak sie to pisze)
rozi Napisano 5 Listopad 2008 Napisano 5 Listopad 2008 Pewnego razu z kolegami zabralismy się za wylewanie wody z takiego kibelka ktory mial glebokosc okolo 1,5 i dlugość okolo 4 m a moze z 5..Niestety nie dotarlismy do dna bo zabraklo nam checi.. ale wlasnie kolega opowiadal ze jego wujek przy pracach rozbiurkowych znalazl klamre..My zato w innym pustym znalezlismy ruski helm i resztki porcelany Kenigszelt (chyba tak sie to pisze)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.