czabak1 Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 Powiedzcie mi co to jest , jaki okres ? Trąca mi to PRL-em ,ale przeglądałem różne odznaki z tego okresu i nic takiego nie znalazłem. Brak sygnatur , z tyłu druciane wąsy do przypinania. Wymiary , wys.40 mm. szer.32 mm.Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czabak1 Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 Powiedzcie mi co to jest , jaki okres ? Trąca mi to PRL-em ,ale przeglądałem różne odznaki z tego okresu i nic takiego nie znalazłem. Brak sygnatur , z tyłu druciane wąsy do przypinania. Wymiary , wys.40 mm. szer.32 mm.Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czabak1 Posted November 2, 2008 Author Share Posted November 2, 2008 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupo55 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 to znaki szkoły oficerskiej noszone na naramiennikach munduru podchorążego przed wprowadzeniem statusu wyższej uczelni dla tych szkół - tj.chyba w 1966 lub 67r.pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czabak1 Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Dzięki Lupo :-] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
czabak1
Powiedzcie mi co to jest , jaki okres ? Trąca mi to PRL-em ,ale przeglądałem różne odznaki z tego okresu i nic takiego nie znalazłem. Brak sygnatur , z tyłu druciane wąsy do przypinania. Wymiary , wys.40 mm. szer.32 mm.
Pozdro.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.