czabak1 Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 Powiedzcie mi co to jest , jaki okres ? Trąca mi to PRL-em ,ale przeglądałem różne odznaki z tego okresu i nic takiego nie znalazłem. Brak sygnatur , z tyłu druciane wąsy do przypinania. Wymiary , wys.40 mm. szer.32 mm.Pozdro.
czabak1 Napisano 2 Listopad 2008 Autor Napisano 2 Listopad 2008 Powiedzcie mi co to jest , jaki okres ? Trąca mi to PRL-em ,ale przeglądałem różne odznaki z tego okresu i nic takiego nie znalazłem. Brak sygnatur , z tyłu druciane wąsy do przypinania. Wymiary , wys.40 mm. szer.32 mm.Pozdro.
lupo55 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 to znaki szkoły oficerskiej noszone na naramiennikach munduru podchorążego przed wprowadzeniem statusu wyższej uczelni dla tych szkół - tj.chyba w 1966 lub 67r.pozdrawiam.
Pytanie
czabak1
Powiedzcie mi co to jest , jaki okres ? Trąca mi to PRL-em ,ale przeglądałem różne odznaki z tego okresu i nic takiego nie znalazłem. Brak sygnatur , z tyłu druciane wąsy do przypinania. Wymiary , wys.40 mm. szer.32 mm.
Pozdro.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.