figurant Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 Mam okazje nabyc taki oto garnek ,czy ktos moze powiedzice cos wiecej na jego temat ? ktos mi tam mowil ze to zekomo czeski wytwor dla wehrmachtu ,czy fasunek wg was to orginal ? czy farba tez jest orginalna ww2 ? czy nie powinien miec emblematow na bokach ? jak jest srednaicena za teki helm przyjmujac ze jest to orginal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figurant Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 Foto wnetrza. Bede wdzieczny za rzeczowe odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Mnie on wygląda na hiszpański.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 http://helmy.w8w.pl/hiszpanski%20wz.42.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Ile za niego daleś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.